4 entry daha
  • evet vardır bu milletimizin üzerinde kara büyü halini almış durum.
    bu adam ve yönetimiyle ilgili bütün zıtlıkları yakaladığınızı söylersiniz,açıklarını ve basitliklerini ifade etme konusunda edebiyat parçalarsınız bi tarafını yırtarsınız anlatmaktan kan ter içinde kalırsınız,karşıdaki önce bi ''doğrusun'' der.
    ama peşi sıra ekler;'' adamın bi bildiği vardır,dürüst ve yağız adam belediye başkanıykende ....'' hede hödö diye devam eder.
    ya da anadolu kadınıysa anlattığınız,bu seferki değerlendirme şöyle olabilmekte ; ''başbakanımız yakışıklı adamdır karısıyla da çok uyumlu bir çiftler,görüyoruz ekranlarda filan çok yakışıyolar birbirine.öyle adamlardan zarar gelmez'' gibisinden son yargılarıyla o bütün verdiğiniz emeklerin bütün dediklerinizin ne kadar da basit şeylerle geçersiz kılındığını görürsünüz.
    yani kardeşim banane bu adamın görüntüsünden ya da on numara hatip duruşundan,mükemmel hitabetinden.
    kardeşim benim hakkım yeniyorsa dünyadaki en karizma en yakışıklı en bi baba şey olsun ben ona ayarı vermekten çekinmem ya,
    koynuma koca almıyom ki başbakan yani devletin başını seçiyom,yönetici seçiyom!! ama benim aradığım yönetici kıstasları sizlerinkinden farklı,yani deniz baykalla tayyipin fotosunu yanyana koyup bu daha mert bu daha civan bu daha has deyipte birini oylamam ben,dediğim gibi istediği kadar karizma ve vurucu söylemlere sahip olsun,globalizm furyasına karşı durabilmiş mi yoksa daha da işin cılkını mı çıkarmış? bürokrasi ve vatandaşı işlem başına soyma konusunda bir şeyler yapabilmiş mi? yoksa artık bu işi hepten taşeronlara kadar bölerek camisinden kantinine kadar kazandırır hale mi getirmiş?
    dış siyasette o başı dik türk duruşunu perçinleyebilmiş mi? yoksa anıtkabirden tırsan kral abdullahlar ahmedinejadlar için karşılanacakları yerlere kırmızı halılar mı serilmiş? bunlar daha en asgari söyleyeceklerim çünkü zamanında çok anlattık,baktılar baktılar haklısın doğrusun dediler ama dönüp dolaşıp yanımda ''tayyip karizma adam'' dediklerini duyunca yıpranmaya uğradık zamanla,o takiyyelere zaten hiç bir şey demiycem müslüman gözüküpte amerikan askerine ırak operasyonu sırasında başarı dileyen dua eden bir insanı çünkü hala bu memlekette müslüman ve melek gibi bir yağız olarak görenler var,onların gözüne bir ''meleğim tayyipim'' perdesi çekilmiş durumda ne desek boş çünkü.
2 entry daha
hesabın var mı? giriş yap