22 entry daha
  • disclaimer: yeni terk edildiyseniz, pipiniz küçük ve işlevsizse, cinsel yönden kadınlar karşısında yetersiz ve ezikseniz lütfen bundan sonrasını okumayınız.

    --- acı gerçekler ---
    bu mentalite eskidir. homo sapiens ordinaire erkek kendini dünyanın merkezi sanıyor olduğundan olsa gerek. dünyanın nimetlerini kendilerini bahşedilmiş unsurlar zannedip, kadın ve araba arasındaki farkın ne olduğunu idrak etmekte zorlanmakta. bunun için, feysbuk gibi yerlerde, "ikinci el kız istemiyoruz" konseptli gruplar da açılmakta.

    işin cinsiyetçiliğini geçiyorum. felsefesini de yapmicam, zira bunları anlayacak adam kalkıp böyle bi mentaliteyi de bünyesinden barındırmazdı zaten. bazı gerçekler açıktır. söylemekte fayda var.

    bu erkek, o kadar zavallıdır ki, evleneceği kadının daha önce başka bir erkek tarafından tatmin edilmiş (ve onu tatmin etmiş) olma olasılığı karşısında komplekse girer. niye girer? kendi edemediğinden/ edememe ihtimali ağır bastığından.

    öncekiler kadar olamamak seni korkutuyor değil mi?
    onları senden daha fazla arzulamış ve onlardan daha fazla haz almış olma olasılığı senin o küçücük erkek egonu skip atıyor değil mi?

    ve daha da önemlisi, sen, küçük beyinli zavallı amip, sen, bir kadınla seks yapmayı, "paylaşmak" "mutlu etmek/olmak" olarak değil, "kendini kanıtlamak" ve dahi "mastürbasyon" olarak gördüğün için, sağlıklı bi kadın için yatakta büzülmüş pipi kadar işlevsiz ve işe yaramazsın; bunu da içten içe çok iyi biliyorsun.

    evet, sen, büzülmüş bi pipisin. aynaya bir daha baktığında, daha iyi bak, göreceksin.

    yetersizliğin içinde sonsuza kadar başkalarının mutluluklarına "başkalarıyla sikişti ve evlendi" olarak bakacak; ve otuzbir çekerek hırsını alacaksın.

    amip seni.

    hayatı, gençliğini, kimseye zarar vermeden arzuları doğrultusunda yaşamış insanları yargılayabildiğinize göre, bunları yaşamayı kendinize hak başkasına haram görüyorsunuz. allah çarpar evladım; kendinizi tanrı sanmayın.

    hazlardan hazlara akmış; kendi bedenini tanıyan, sevdiği erkeğin vücudunu en az kendininki kadar iyi tanıyan bir kadın, senin tüm beceriksizliklerini ve kusurlarını görecek, değil mi? onu kontrol edip kandıramayaksın sunduğun yetersizliğinle? sahte bir erkeklik algısı taşıyamayacaksın kendine dair, değil mi?
    ah o kadar zavallısın ki sen..

    pipin kadar değerin yok be güzelim; ne söylediklerinin, ne bu büzük görüşlerinin.. pipin kadar değerin yok.

    --- acı gerçekler ---
13 entry daha
hesabın var mı? giriş yap