37 entry daha
  • gecen sene imdb'de robert de niro ve al pacino ikilisi ile cekildigini ogrendigim andan, sinema salonuna girdigim ana kadar duydugum haz; izlerken bana verdigi hazdan kat kat fazla olan filmdir. bana derin bir of cektirmistir.

    bu filmin cekildigini ogrendigimizde arkadasim ile de niro ve al pacino'yu fbi sefi ve ny polis sefi olarak hayal etmistik. mafya'ya karisiyorlardi, buyuk isler cevirip bilimum pislige burunlarini sokuyorlardi. ancak sonucta elde ettigimiz sey, yasini basini almis universite arastirma gorevlileri gibi, 70'inde iki polis; heyecandan yoksun bir senaryo. bu filmde al pacino gibi bir ustadi sinik, sinsi bir rolde izliyoruz. rolleri buyuk ustalara o kadar hafif kaciyor ki, bize zevk verecek seviyede bir oyunculuk sergile(ye)miyorlar. filmin siradan olay orgusu can sikici.

    bu ikiliyi ayri ayri vasat filmlerde gormeye alismistik ama ikisini birden boyle bir filmde oynatmak, butcede luzumsuz bir yuk olusturmustur. bence hazir kesenin agzini acmisken, junkie barmen olarak emineme, ofise posta getiren ezik postaci olarak jack nicholsona, dedektif olmaya calisan yalaka polis memuru olarak edward nortona, club'in yasli dj'i olarak david bowieye ...vs rol verilmemesi yazik olmustur.

    kisaca sinemaya zaman ayiriyorsaniz, righteous kill izlenmeyecek kadar kotu bir film degil; ama ben haftada en fazla 2 saat televizyon izliyorum, sahilde kosuya cikiyorum, kung-fu dersim var, hayat mucadelesi geceleri taksicilik yapiyorum ...vs diyorsaniz bir pacino-de niro ikilisi izlemek icin zaman ayirmaniza degecek bir film de degil.
38 entry daha
hesabın var mı? giriş yap