• milliyetin haberine gore yoldaki yasa...
    (bkz: http://www.milliyet.com.tr/…4393&date=17.10.2008&b="uzmez yasasi" yolda&ver=21)

    bebeklerimizi ve kiz cocuklarimizi sevincten cildirtan yasa degisikiligi hazirligi.

    sevgili errr-kek yargitay hakimlerimizin istedigi yasa degisikligine gore, artik kiz cocuklari 14 yasinda evlenebilecek.

    ilkogretim okullarina giden mavi onluklu beyaz kurdelali son sinif ogrencileri, amcalarinizin sozu size. yasaya gore daha fazla okumaniza gerek yok, cunku o sizin caniniza okuyacak. hersey cok kolay olacak. once bacaklarinizi amcalariniza acacaksiniz, korkmaniza gerek yok, sakin aglamayin ve bagirmayin bir de.. artik devlet sizin yaninizda degil cunku, devlet az once birazdan ustunuze binecek amcalarin sirtini sivazladi, onlarin sirtina bir yumruk atti ama sakaciktan, gelenektendir diye.

    kizlarimizi, kadinlarimizin namusunu kurtaran yasa degisikligi hazirligi.

    simdi size alti kisi tecavuz etti. var olan yasaya gore size tecavuz edenlerin hepsi cezalandiriliyordu. simdi amcalariniz ne istiyor? bir onceki yasayi geri istiyorlar. o neydi hatirlayalim. tecavuz edenlerden biriyle evlenirseniz, hepsinin suclari affediliyor, ve kimse cezalandirilmiyordu. sizin de namusunuz kurtuluyordu. ha geceleri size tecavuz edenin koynuna gireceksiniz, hergun bu siddeti tekrar yasayacaksiniz kimin umrunda. namusunuz kurtuldu ya siz ona dua edin.

    ha bir de evliyseniz ve kocaniz size tecavuz ettiyse yine su andaki yasaya gore kocaniz cezalandiriliyor.. ki evlilik icinde tecavuz mu olur, sizler kocanizin tapulu malisiniz dolayisi ile istediginde bacaginizi acacaksiniz, acmazsaniz actirmasini da bilirler. kocalar bir onceki yasayi istiyorlar geri, doya doya tecavuz edelim diye. ayriyeten diyorlar, devlete ne oluyormus o sizin ozelinizmis. o ne karisirmis aile icinde olanlara. ister karima, ister kardesime, ister cocuguma…amcalar yine bir onceki yasaya donus istiyorlar. evlilik icinde tecavuz olmaz, olsa olsa kedidir kedi yasasi.

    hem zaten vekil amcalar demis ki hakim amcalara, biz tck’yi zamaninda bu feministler yuzunden degistirmistik.* yani tecavuz, ensest, aile ici siddettin ciddi bir sekilde cezalandirilmasini onlar istedi diye yaptik. yoksa biz yapacagimizi bilirdik. simdi yine eskisine donmek icin ne geliyorsa elimizden yapacagiz. uzmez amcamiz mi uzulsun bu yasinda.

    feministler kovalasin sizi. kovalayacak da….
22 entry daha
hesabın var mı? giriş yap