63 entry daha
  • hangi sınıf düzeyi bilmiyorum ben lisede daha çok yer değiştirme görev verme ve dikkati kendimde toplayarak sağlıyorum. senden koptuklarında nereye varacakları belli değil..

    bazı arkadaşlar tut tutanağı örgün eğitimin dışına çıkar demis. mesele örgün eğitimin dışına çıkarman veya tutman değil. ki örgün eğitimin dışına çıkarmak için çocuğun büyük kabahat işlemesi gerekir. sinif düzeni bozmak öğretmene karşı gelmek falan bunlar örgün eğitimin dışına çıkarılmasını gerektiren haller değil.

    bir arkadaş formasyondan bahsetmiş. size formasyon vermiyorlar mi demiş. senin formasyon dediğin ne ki. finlandiyali isveçli birkaç eğitim bilimcinin kendi eğitimlerini dikkate alarak yazdıkları kitaplardan oluşan bir sistem. bizim eğitim sistemi ile uzaktan yakından alakası yok. belki fen liselerinde veya başarısı çok iyi liselerde okullarda ise yarar. ama sen git onu endüstri meslek lisesinde uygula bakalım. gerçekçi olun arkadaşlar gerçekçi. öğretmenlere inanmıyorsanız gidin polislere sorun. günümüz öğrencilerini. kimse sütten çıkmış ak kaşık değil. humanistlik insan sevgisi bir yere kadar.
    bu arada öğrenci döven asan kesen biri değilim. ama olay sizin sandığınız gibi değil yani. mevzu derin :)
105 entry daha
hesabın var mı? giriş yap