95 entry daha
  • the ıt crowd 2. sezonda rastladığım german cannibal komedisinden sonra bu işin karşılıklı anlaşma ile gerçekten yapıldığını sevil atasoy'dan henüz okuduğum bir olayla öğrenmiş oldum. bu enteresan "etoburların kendi türünü yemesi" vak'asından bir kuple aktarmayı borç bilirim:

    "43 yaşındaki bilgisayar teknisyeni berlinli armin meiwes(bizim german cannibal bu kesin), 12 yaşından bu yana hayal ettiği yemeği internette buldu. 2001 başlarında, çok sayıda üyesi olan ve kanibalizmin tartışıldığı bir söyleşi odasına "franky" takma adıyla "18-30 yaşlarında genç erkek aranıyor- kasaplık" diye gönderdiği mesaja cevap veren 430 kişi arasındaki 41 yaşındaki bilgisayar mühendisi bernd jürgen brandes'le uzunca bir süre yazıştı ve ona neler yapmak istediğini açıkça anlattı. jürgen'in özel bazı taleplerinde ve uygulamanın ayrıntılarında anlaştılar. 9 mart 2001'de rothenbug tren istasyonu'nda buluştular. grimm kardeşler'in masallarındakini andıran, büyük ve bakımsız bir bahçe içindeki, 2 katlı garip evin çatı katına çıktılar. jürgen, yanında getirdiği 2 kutu uyku ilacını ve bir şişe "schnaps"ın tamamını içtikten sonra, meiwes malum parçayı kesti, flambe etti ve birlikte yediler. meiwes, her şeyi video kameraya çekti ve "bir dahaki sefere riesling değil, belki bir pomeral içmeli" diye düşündü. sabaha karşı jürgen kan kaybından öldü.
    ..."
    metnin gerisinde adamdan kalan her şey bir şekilde yok ediliyor ama daha fazla yazmak da içimden gelmedi doğrusu. yazarken de bu tadı merak edenden çok kendi ayağıyla tıpış tıpış "yenilmeye" giden bilgisayar mühendisinin psikolojisini merak ettim. öğrenmem de mümkün değil zaten.
27 entry daha
hesabın var mı? giriş yap