32 entry daha
  • ben de el yok gibi gördüm ama üstte bir yazar yazmış top sektikten sonra ele çarpıyor. ben eli öncesinde top yere düşerken arıyordum. top yere sektikten sonra mert hakan'ın eline geliyor. bu gözle izlerseniz el olduğu görülüyor.

    kural zaten çok açık; top hücum oyuncusunun eline çarptıktan hemen sonra gol oluyorsa "çarpma bile olsa" ihlal olarak değerlendirilir.

    yine boşuna yangın yaptınız. abi boşu boşuna huzur kaçırıyorsunuz her seferinde. her sezon aynı terane. başarısız yöneticilerinizin sizi uyutmasına izin vermeyin. aslında bu rakibiniz olarak bizim işimize geliyor ama totalde hepimiz için zararlı. huzur ortamı yok, toplum kutuplaşıyor vs bir sürü sosyolojik zararı var.

    sizin şu anda sorgulamanız gereken şeyler; neden kurtarış yüzdesi yüksek tecrübeli kalecimiz yok, neden 3 tane magnum almak yerine 10 tane meybuz alıyoruz, neden hiç oynatmadığımız bruma'ya 4.5 milyon euro verdik, neden abdülkerim gibi bir stopere "sen o kadar eder misin" dedikten sonra samet'e 4.3 milyon euro verdik, neden son yılların en flaş türk oyuncusu arda güler'den faydalanmıyoruz, neden joao pedro'yu aldık, neden irfancan'a 10+3 milyon euro verdik, neden kadro mühendisliğimiz sırf galatasaray'a ibnelik olsun diye oyuncu almaktan ibaret vs vs olmalı.

    yöneticileriniz bunları konuşmayın diye sizi uyutuyor. siz de her sene bunları yediğiniz için yıllarca tek bir başarı bile elde etmedikleri halde o koltuklarda oturmaya devam edebiliyorlar.
270 entry daha
hesabın var mı? giriş yap