6 entry daha
  • 29 ocak'taki yazısında akp ve tayyip erdoğan'a olan derin hayranlığını her satırda belirten gökhan özgün, aynı metinde abd'deki neo-con'lardan başlayıp ergenekoncular, laik irticacılar, türkiye merkez medyası ve oradan da avrupa birliği'ne haddini bildirip o hışımla dışişleri monşerlerini de araya sıkıştırıvermiş.

    gökhan özgün için ne mutlu bir tesadüfki bu methiyesinin hemen bir gün sonrası "israil siyasetine karşı gurur duyulacak bir tavırla uğraşan", "avrupa değerlerini avrupa'dan daha iyi taşıyan", "soğuk savaşın bitişinin ortadoğu ve avrupa’nın kenarındaki resmi yüzü" (tırnak içleri gökhan özgün'e ait) tayyip abisi de gökhan kuluna nazire edercesine "bazı monşerler, gölgesinden korkanlar bunu anlamakta zorlanabilirler" diyerek monşerlere haddini bildirmiş.

    gökhan özgün - taraf - 29.01.2008
    --- alinti ---
    soğuk savaşın bitişi berlin duvarının yıkılmasıyla başlamış olabilir. ama soğuk savaşın bitişinin ‘resmi’, resmî yüzü, dünyada obama, ortadoğu’da ve avrupa’nın kenarında tayyip erdoğan’dır. soğuk savaşın tam bitişi ise korku siyasetinin kökünün tamamıyla kurutulmasıyla gerçekleşecektir. o da bize, insanlara, insanlığa kalmış.

    türkiye’nin dış politikası ‘nuh der peygamber demez’ dışişleri ‘monşerlerinin’ elinden kurtarılmıştır. ve akp bunu, iç siyasette sırat köprüsü üzerinde yürürken gerçekleştirmiştir.

    en sıkışmış gününde bu tarihî virajı almayı başaran akp’ye, başbakana ve nedense akp dış politikasının ‘şuuru’ olduğuna inandığım ahmet davutoğlu’na huzurlarınızda teşekkür ediyorum.
    --- alinti ---
    http://www.taraf.com.tr/makale/3771.htm
26 entry daha
hesabın var mı? giriş yap