7 entry daha
  • astroloji de bilinen adıyla doğum saati belirleme işlemidir. bu işlem için öncelikle doğum saati aralığınızın maksimum 2, bilemedin 3 saat olması gerekmektedir ki bana göre 3 saat bile çok yüksek bir zaman aralığıdır.

    bunun dışında 5 tane astrologa başvursanız muhtemelen 5'i de size farklı bir saat ya da dakika söyleyecektir, bunun sebebi de çoğu meslekte olduğu gibi astrologların da zaman içerisinde farklı yaklaşımlar geliştirmeleri, farklı olayları baz almaları, haritaya farklı noktalardan yaklaşmaları ve muhtemelen farklı arap noktası formülleri kullanmalarıdır.

    doğruluğunu sorarsanız bir astrolog olarak "%100 doğru" demem. hatta bunu sadece ben demiyorum, bu işin üstadlarından olan astrologlardan da söyleyenler var. yükselen bir şekilde doğru bulunduysa en fazla transitleri yorumlayabileceğiniz bir veri olmuş olur elinizde, bir de belki solar return haritalar (güneş dönüşü haritaları) doğru çıkar ama solar returnde de yükselen geçiş derecesine gelirse yine büyük sıkıntı olur, yorum baştan aşağı değişir.

    hazır buraya gelmişken bir de doğum tarihini bilmeyenlere ya da saatine veya her ikisine dair hiçbir şey bilmeyenlere sarkaçla ya da başka metodlarla tarih, saat bulacağını iddia edip, bunun ticaretini yapanlar var, inanmayınız çünkü temelde nitelikli dolandırıcılıktır ama kişisel gelişim zehirlenmeleri sonucunda kimisi de inandığı için bunu bir hizmet gibi satmaktadır, rağbet etmeyiniz.
3 entry daha
hesabın var mı? giriş yap