50 entry daha
  • şimdi birisi ortaya böyle bir iddia attı diye bunun karşı hamlesi gazetecileri çağırıp gelin bakın biz üretim yapıyoruz olmuyor, zira iddia zaten çok saçma. mantık da inanılmaz cidden, yoldan geçene senin memelerin sarkık, açıp göstermezsen de bu iddiam doğrudur desen daha az sacmalarsin.

    ikinci konu ise togg uçuk bir girişim arkadaşlar.
    doğrusunu yanlışını bir kenara bırakıyorum ama bu adamlar inanılmaz fonlaniyor ve sektörden de bayağı tecrübe topladılar, maaşları ise ortalamanin çok üstünde. yani organizasyonu fena olusturmadilar diyeyim, ki iyi bir şirket için atılması gereken çok önemli bir adım. sonuç olarak paran varsa araba da uretirsin şirket de kurarsin. paravan şirket kurup binlerce adamı ise alıp dışarıdan araba outsource etmeye gerek yok. zaten parayı basıp o arabayı üretecek teknoloji ve insan gücünü outsource etmişsin. bu adamlar öyle veya böyle o arabayı üretirler, ne kadar güvenilir olur ve tercih edilir, ne kadar iyi bir servis ağı kurulur zaman gösterecek. tekrar söylüyorum paran varsa sen de araba uretirsin. bak elon muska.

    son olarak da sözlükte öyle bir ortam oluştu ki böyle başlıklara da birşeyler yazarken acaba beni akp'li sanarlar mı diye cidden geriliyorum. yani muhalif olma seviyesi gerçekten post truth akımına kapılıp sağda solda dezenformasyon yaratmak ve herseye akla zarar argümanlarla saldırmak mi cidden bilemiyorum.
56 entry daha
hesabın var mı? giriş yap