61 entry daha
  • --- spoiler ---

    bu filmde arnavutlar yerine türkler olsaydı küçük çaplı bir skandal yaşanabilirdi. yönetmeninden tutun senaristine kadar hatta liam neeson'a kadar herkes topa tutulur türlü türlü kampanyalar düzenlenirdi. merak ettiğim şey acaba arnavutlar ne gibi bir tepki vermiş, hatta fransızlar. aslında arnavutlar yerine türkler düşünülmüş gibi duruyor. çete elemanlarının ellerindeki ay-yıldız dövmeler, arkadaki itimat fırın vs. herhalde türklerin arnavutlara göre daha çok sesi çıkar diye düşünüp vazgeçtiler.

    ayrıca böyle bi babadan nasıl böyle salak, embesil bi kız çıkmış insan düşünmeden edemiyor. kızın şımarıklılığı, yapmacıklığı, çocukluğu falan adamı hasta eder derecede. neredeyse bırakın satılsın salak diyecektim, o derece. bu kız lost'ta da böyleydi. dünyanın en pahalı bakiresi. ahahah.

    güzel film. hoşça vakit geçirebilirsiniz, izleyin efendim.

    ps: 96 saat ne lan. içip içip mi çeviriyorlar bu film isimlerini. haa aklıma geldi 96 deyince. filmin en başında smith abimizin arkadaşı olan kıvırcık, nasıl oluyor da 96 saatin var diyor. kızın bakire olduğuna mı bakmış. bak amanda 96 saate kalmadan öteki tarafa uçmuş. heyecan verecekler yaa... hala şu ucuz numaralarla senaryo yazıyorlar. pehh

    --- spoiler ---
124 entry daha
hesabın var mı? giriş yap