2 entry daha
  • massive attack'in mezzanine ile birlikte 98 yilina damgasini vurmustu bence bu air albumu.. dunya capinda 2 milyon kusur adet satarak, bugunlerde chill out, lounge, downtempo gibi 50 degisik isimle anilan janri, gunyuzune cikardi.. ondan sonra gelsin simdilerde piyasayi isgal eden lounge compilation'lari, lounge bar'lar vs..
    albumde tek bir bos sarki yok. farkli tarzlar arasinda gidip gelse de sonucta tutarli, insani dinlerken yormayan, zaman zaman gulumseten bir album.. catchy, yer yer eglenceli ve kitsch melodilerle dolu. ironi dozu kararinda. bazen ay yuzeyine cikariyor*, bazen insani bir avrupa disco'sunda hissettiriyor*, bazen tembel bir yaz ogleden sonrasi hissi veriyor*.
    amerikali sarkici beth hirsch'in all i need ve you make it easy'deki vokalleri, talisman'daki gorkemli yaylilar, sexy boy'un insani ilk dinleyiste carpan melodisi, sondaki mood'a sokma potansiyeli yuksek uc sarki ozellikle dikkat edilmesi gerekenler..
    elektronik muzik dinliyorum deyip de bu albume sahip olmayanlari da cok ayipliyorum buradan, saygilar sunup huzurlardan ayriliyorum..
19 entry daha
hesabın var mı? giriş yap