3 entry daha
  • festival filmleri seçimi konusunda yaşadığım talihsizlikleri ve hayal kırıklıklarını tek başına unutturdu bana bu film. ne amerika, ne arjantin, ne de polonya sinemasının bir hayrını göremedik ama sağolsun ian fitzgibbon adanın o kendine has mizah anlayışını kara komedi ile yoğurup şahane bir filmle su serpti içimize. öpüyorum kendisini gözlerinden. zatan hastasıyım ada mizahının ve britcom olayının, bir de biricik irlanda'm olunca mevzubahis iyice kanım ısınıyor. üstüne jüri özel ödülü'nü de almış tam olmuş. o vakit ayıp olmasın jüri'yi de öpüyorum gözlerinden. ama göbekli, kel bir amca var her sene sahneye çıkıp ödül veren, gevşek gevşek sırıtıyor habire, onu öpmüyorum.

    nerdeyse tek bir mekanda ve nerdeyse iki tane oyuncu ile durum komedisi ile absürd komediyi gayet güzel harmanlayıp iki saati bir çırpıda geçirmemizi sağlayan ve soğuk olduğu savlanan ingiliz mizahı ile içimizi ısıtan bu filme atilla dorsay'lık yapıyor ve bol keseden bir on veriyorum. helali hoş olsun.

    ha bir de bu kadar güzel bir filmde üstüne bir de salonda yanıma banu güven düştüğü için tüm hayranlarından özür diliyorum. kısmet.
8 entry daha
hesabın var mı? giriş yap