2 entry daha
  • isminden tuhaf bir haber vasıtası ile haberdar olduğum cumhurbaşkanlığı iletişim başkanlığı muğla şube müdürü.

    muğla menteşe ilçesindeki lisede öğrencilerin oyun oynadığı alana şahsi aracını ve makam aracını park etmek istiyor, okul müdürü bu isteği yazılı olarak talep edince okul müdürü önce görevden uzaklaştırılıyor, sonra uzak bir yere sürülüyor.

    kaynak

    "muğla’nın menteşe ilçesindeki zübeyde hanım mesleki teknik ve anadolu lisesi müdürü sunday özcan, okula ait olan oyun alanı içerisine iletişim başkanı ahmet uzun’un makam aracını park etmesine izin vermemesi nedeniyle görevinden uzaklaştırılmıştı. ardından özcan’a ikinci bir ceza geldi. özcan, milas ortaköy ortaokulunda beden eğitimi öğretmeni olarak görevlendirildi.

    iddiaya göre cumhurbaşkanlığı iletişim başkanlığı muğla şube müdürü ahmet uzun, makam aracı ve kendisine ait özel aracını, okul aile birliği ve öğretmenler kurulu tarafından öğrencilerinin oyun sahası olarak belirlenen alana park etmek istedi.

    kapının kilitli olmasından dolayı aracı içeri park edemeyen uzun, il milli eğitim müdürü emre çay’ı arayarak okul müdürü özcan’ı kapıyı kapattığını ve aracı almadığı yönünde şikâyet etti. çay ve beraberindeki amirler, okul müdürü özcan’ı makamına çağırarak demir kapıyı kapatmamasını ve araçların park edilmesine izin vermesini istedi.

    özcan ise alanın oyun parkı olarak kullanıldığını park yeri olmadığını ifade ederek talimatın sözlü değil yazılı olarak bildirilmesini istedi.

    görüşmeden iki gün sonra okul müdürü özcan, milli eğitim müdürü emre çay’ın talimatıyla "sözlü talimata uymadığı" gerekçesiyle görevden uzaklaştırılarak 100 kilometre uzaklıktaki ortaokula beden eğitimi öğretmen olarak sürüldü"
hesabın var mı? giriş yap