75 entry daha
  • illaki facebook'a karşı muhalefet bir duruşa dayandırılmaması gereken davranıştır.

    tamam, adamlar yapmış, güzel site, eyvallah. güzel liseden ortaokuldan arkadaşların falan buluyo seni. ama ben bulunmak istemiyorum belki?

    zorla mı kardeşim, belki ortaokuldan sümüklü büşra ile zoraki muhabbete kaldığım yerden devam etmek istemiyorum? hatta büşra'yı hatırlamak dahi istemiyorum belki. (adı büşra olan cefakar kardeşlerimi burdan tenzih ederim tabiki, bi isim yazmak gerekti sizinki geldi o an. bu arada orta okulda adı büşra olan bi arkadaşım vardıysa da ondan da özür dilerim, sümüklü diilsin tamam.)

    ayrıca neden herkes benim ebemin kaynının düddürüsünün adını sanını, geçen hafta kimle ne bok yediğini görsün? tamam gizlilik ayarları falan var, kim neyi görsün, neyi görmesin seçebiliyosun. e abi gizliliği dibe dayayıp kimseye bişe göstermeyeceksen facebook'a niye girdin? niye yazdın o bilgileri oraya? hacker'ların, dolandırıcıların kişisel bilgilerimizi ele geçirmek için götlerini yırttığı böyle bir dönemde sülalemiz ile ilgili bütün bilgileri böyle apaçık gözler önüne sermek mantıklı bir iş midir a dostlar? mutlaka benim saklayacak bir şeyim yok, herkes herşeyimi görebilir diyen arkadaşlar çıkacaktır, onları da buradan tenzih ederim tabiki.

    ayrıca bu büyük vakit kaybı diil mi abi? hiç facebook kullanıp da girip tek bir şeye bakıp ikinci bir linke tıklamadan çıkan var mı? (ben varım diye mesaj atmayın nolur) bununla beraber vakti bol olan arkadaşları da tabiki burdan tenzih ederim.

    facebook'a herhangi bir garezim yok, hoş da bi oluşum, sosyalliğin dibine vurmak için bundan iyisi yok. ama sevmeyen sevmez, üye olmayan olmaz, nedir yani? altında muhalefet aramaya, nefret büyütmeye, alınganlık göstermeye gerek var mı? yok. yine de alınganlık gösteren arkadaşları burdan tenzih ederim. bu kadar çok tenzih ettiğim için kendimi de tenzih ederim ayrıca. (sümüklü büşra'yı bulan olursa selam söylesin benden. sidikli deyin o tanır beni.)

    not: evet facebook'a üye değilim. şaka şaka üyeyim. şaka yaptım, değilim.
20 entry daha
hesabın var mı? giriş yap