1000 entry daha
  • kraliyet söz konusu olduğunda asillik ve sadakat aynı cümle içinde yer almıyor. genlerinde var maalesef. prens philip'ten başlıyor hikaye. kraliçe elizabeth'i aldattığı yönünde iddialar hiç bitmiyor. dışarıdan çok soylu görünüyorlar ama hayatları skandallarla dolu. diana'nın trajedisi herkesçe malum. hal böyleyken insanlar hala peri masallarına inanmak istiyor.

    gelelim güzeller güzeli kate'e. diana'dan sonra en çok sevilen prensestir sanırım kendisi. ortadan apansız kaybolması, kraliyet tarafından doğru düzgün bir açıklama yapılmaması iddiaları güçlendiriyor. iddialar şöyle:

    kate'in ortalıktan kaybolduğu süre boyunca william'ın rose hanbury'yle ilişkisi olduğu, ondan gayrımeşru bir çocuğu olduğu, intikam almak isteyen galler prensesinin de aynı şeyi thomas kingston'la yaptığı iddiaları ortaya atıldı.

    gerçi bu dedikodu yıllardır ortadaydı ancak şimdi, william'ın kate'i üçüncü bebekleri louis'e hamileyken aldattığı ve rose hanbury'nin de william'ın kızını doğurduğu konuşulmaya başlandı.
    buna karşılık kate middleton da kraliçe 2. elizabeth'in kuzeninin kızı olan lady gabriella windsor'ın 45 yaşındaki kocası thomas kingston'la intikam için bir ilişki yaşadığı ve hamile kaldığı söylendi. thomas kingston'ın şubat ayında aniden ölmesi, cesedinin yanında bir silah bulunması da komplo teorilerinin iyice “çıldırması”nda epey etkili oldu.

    tüyler ürperten bu iddiaların arkası kesilecek gibi görünmüyor. ortada tek bir gerçek var. kate kayıp. tüm dünya adeta nefesini tutmuş, kraliyet ailesinden yapılacak açıklamayı bekliyor.
525 entry daha
hesabın var mı? giriş yap