6 entry daha
  • kısayoldan zengin olmak siteyen * yurdum garibanının yeni enstrümanı. yok efendim denge oluşturacakmışsın, yok dolar kazanacakmışsın... hepsi hikaye. buraya üye olmak dolaylı da olsa beraberinde onlarca garibanın cebinde kalan son paraya ortak olmaktır. insanlar borç bulup bu işe giriyorlar ve paralarını çıkartana kadar canları çıkıyor. bu sisteme girmek elindeki sermayeyi bu adamlara teslim etmektir. elindeki parayı ülke dışına aktarmaktır. 560 usd öde bir hesap al sonra altına 2 adam al onlarda 2 şer adam getirsin 250 usd kazan. sistem lanse edildiği gibi kazan-kazan değil. sistem "bok gibi kazanayım-paranı kurtarmak için kıçını yırt daha sonra belki kâra geçersin"

    tanıtımdan sonra insanı biraz rahat bırakırlar sonra tekrar ararlar. ikna etmek için "ben senin para kazanmanı istiyorum. buradan illa ki para kazanacağım ama bu para yabancıya gitmesin sen faydalan istiyorum" diyorlar. bunun gibi bir yığın gazlama cümleleri mevcut. bulaşmayın ve bulaşanı uyarın. eğer bulaştıysanız da bir şekilde durdurun. kolları tıkansın, zora düşsünler. iğrenç bir sistem ve iğrenç bir örgütlenme, çok kolay kanabilen yüzlerce insan ve tosun göbeğini semirten patronlar. işte sistemimizin özü budur.

    hala ben para kazanacağım, köşeyi kestirmeden döneceğim diyorsanız söyleyeyim: kim kime para kazandırmak ister? kim bu kadar düşünceli olur *? elinizdeki 3 kuruş parayı kaptırmayın bunlara. akıllı olun sonra yazık olur elinizdeki paraya.

    edit: hakkında bu kadar süslü cümleleri görünce kendimden tereddüt ettim. pazarlama ağının geniş olduğunu biliyordum ama çok daha genişmiş. vay be! sen neymişsin quest.net. yeri gelince bir psikolog oldun bunalımlardan sıyırdın beni, yeri gelince yaşam koçu oldun aydınlattın beni, hayata bakış açım değişti. fevkaladenin fevki bile seni anlatmama yetmez. yaşa quest.net!

    edit2: (bkz: şair)
274 entry daha
hesabın var mı? giriş yap