257 entry daha
  • --- hafif miktar 3. sezon spoiler icerir ---

    chuck kristin kreuk ile yakinlasa dursun, sarah'da bos durmayip en yeni superman brandon routh * ile fingirdesecekmis.

    yani sezon muhtemelen soyle gecicek. ilk 2 bolum chuck'in yeni donanimi tanitilir (sis farlari opsiyonel). arada sarah ile dozajinda yazis olur. bakismalar, masum dokunmalar. sarah kurban oldugum gulumsemesiyle camdan kutuyu aydinlatir.

    3.bolum'den kristin girer devreye. chuck 2-3 bolum ambale olur. buzugu gevser, sarah'yi unutur gibi olur. ( bugday basakta saklidir, basak sarida, sari saaclarindaaa seni unutmak mumkun mu?)

    4.bolum gibi yeni ajan birendin'i goruruz. 2-3 bolum'de o takilir burbank diyarinda. bir kere sarah icin canini tehlikeye atar, bir kere opusurler, chuck bunu gorur, icinden buldozer gecmis gibi olur. casey zevkten delirir. ellie'ye bu isin yurumeyecegini soyler.

    8.bolum civari kristin smallville'e geri doner, brandon idaho falls'a nsa sefi olarak atanir. kal-el giderken sarah'nin chuck'a ne kadar deger verdigini anlatir, ona iyi bakmasini soyler. chuck hemen gazi alir.

    9.bolum'de aldigi gazin etkisiyle sarah'ya yavsar, "biz porofesyoneliz chuck, aramizda bir sey olmasi mumkin degil" lafini 36'inci kez duyduktan sonra morgan'in omzunda aglar, fonda band of horses- i go to the barn because i like the calar. (ozel istegim lan)

    10 ve 11. bolumlerde aralari hafiften duzelmeye baslar. sarah yine de temkinlidir. cunku charles irving bartowski'nin sarah'ya olan duygusal birikimi intersect'in dogru duzgun islemesini engellemekte, dunya icin tehlike arz etmektedir. sarah bir nevi chuck'in kryptonite'idir.

    12.bolumun sonunda hormonlara soz geciremez ve opusurler.

    13. bolum bihter'le behlul ednan bey'e yakalanirlar. dom-dom kursununu dote yer behlul.

    (dizi bitecekse) sarah ile chuck catir catir sevisirler, sarah emekliligini ister, ssk'dan aylik baglatirlar buna.
    (dizi bitmeyecekse) chuck sarah'yi kurtarmak isterken, gogsunden vurulur. burbank etfal'e kaldirirlar bunu. basucunda sarah, islanmis gozleriyle bekler de bekler. o esnada siz 4.sezonu, bende sarah'nin bana gelecegi gunu beklerim. (neolur islak islak bakma oeylee)

    --- hafif miktar 3.sezon spoiler icerir ---
963 entry daha
hesabın var mı? giriş yap