169 entry daha
  • bu filmde, brad pittimizin boynundaki iz birçok insanın kafasının karışmasına neden olmuş. olur tabi, zira simgesel sinemadan anlamayan cahillerle dolu ortalık. neyse ki ben varım lan keranacılar, hadi yine iyisiniz.

    şimdi şöyle oluyor gençler. bazı insanlar osbirden aldıkları zevki artırmak için bir takım yanlış yollara başvuruyorlar. böyle boynuna bir şeyler bağlamalar, ağzına pinpon topu tıkamaçlar filan. sözde nefes alışverişlerini kısıtlayıp kalp atışlarını mı yavaşlatıyolarmış ne. böylece aldıkları zevk artıyormuş. bunları yazıyorum ama siz denemeyin ha. ölürsünüz! neyse işte, malumunuz bu kill bill dayı da geçenlerde böyle elim bir kaza ile aramızdan ayrıldı. işte tarantino da zamanında teşrik-i mesaide bulunduğu dayıya selam yolluyor brad pittimizin boynuna çizdiği bu izle.

    zaten bu gavur milleti böyle. bir mevlit okutayım, lokma döktüreyim demek yok. varsa yoksa, "seni unutmadık" anlamında brad pittimizin boynuna iz yapmalar. yok efendim, "seni düşünüyorum" manasında çaldırıp kapatmalar. rezillik.

    ama böyle yazdım diye şeyapmayın ha siz. gidin izleyin bu filmi. çünkü, tarantino biraderimin son sahnede brad pittimize söylettiği gibi "bu film onun şaheseri". çakal bu tarantino yææ.
638 entry daha
hesabın var mı? giriş yap