5 entry daha
  • muadilleri ile kıyaslandığında, fiyat/mekan ortalamasını üst düzey tutan mekandır. yine muadilleri ile kıyaslandığında, bu mekan için fiyatın 2 kat olduğunu söylemek isterim, üstelik aynı hizmet kalitesini alır mısınız bilemiyorum. eğitmenlerin sürekli sizinle ilgilenmesi, sizi takip etmeleri ayrı bir artı üstelik bir çok salondaki gibi hulk görünümlü eğitmenlerden bahsetmiyorum, gayet tatlı, güleryüzlü bayan eğitmenler ve hulk gibim olmayan bay eğitmenler kendinizi daha rahat hissetmenizi sağlıyor.

    soyunma odalarına ve duşlara gelince, kesinlikle 10 üzerinden 10. anahtarınızı alıp kabininizi açtığınızda, sizi tertemiz ter havluları ve duş havluları bekliyor oluyor, havlu taşıma derdi ile uğraşmaya son. duşa girip çıktığınızda, kirli eşyalarınızı koyabilmeniz için poşetler, saç kurutma makinaları efendim, jöleler hatta kulak temizleme pamukları bile bekliyor oluyor.

    tekrar yukarı çıkalım, spor alet ve malzemelerin yüksek teknoloji ihtiva ettiğini söyleyemem ama her biri son derece temiz ve sıfır görünüyor, temizliğe çok önem verildiğini mekanın her noktasından anlayabilirsiniz.

    aktif üyesi ne kadardır bilemiyorum ama toplam üye kaydı 2400ü geçmiştir.

    özet: kadıköy civarında bir salona gitmek istiyorsanız, ilk görüşmeniz gereken salondur.
23 entry daha
hesabın var mı? giriş yap