214 entry daha
  • kendisi hiçbir şekilde samimi bulmuyorum, anneliğinden de şüpheliyim. kendisini tanımıyorum, anne de değilim ama evet, bu kadar kesin konuşma hakkını kendimde görebiliyorum. sebebi de kendisinin sunuculuğunu yaptığı bir şarkısın sen isimli utanç verici program.

    türkiye'de tontonlarla ponponlar haricinde boku çıkmayan ya da zaten baştan faul yarışma programı yapılmadığı inancındayım. gerçi televizyoncu değilim, olayın amacı bu besbelli, bokunu çıkarıp rating almak. ömrü hayatımda zilyon tane yarışma programı seyrettim ama bu bir şarkısın sen isimli şey kadar rezili seyrettiğimi hiç hatırlamıyorum.

    bu hafta okulları yeni açılmış ve zaten kısacık hayatları altüst olmuş 9-10-11 yaşında çocuklar... kız çocuklara allı güllü tüllü nişan elbisesi giydirilmiş, erkek çocuklara 1'e 25bin ölçekli ibrahim tatlıses kostümü olarak polyester takım elbise uygun görülmüş.... tam bir maymuna çevirme durumu. çocuklar gece yarısına kadar, spotlar altında, makyajlı, yaşlarına hiç ama hiç yakışmayacak kılık kıyafetlerde, jüri diye adlandırılan kendilerini göstermek için para almış ve herhalde ondan sebep kendilerini müzik konusunda yetkin gören n'inci sınıf *türkücü/şarkıcı tayfasının önünde (!), henüz 10 yıllık hayatlarında yaşamadıkları, anlamadıkları, hissetmedikleri acıları/aşkları/hikâyeleri anlatan şarkılar söylüyorlar. müthiş bir fikir gerçekten. seyirci de bir sirk seyredermişcesine çılgınlar gibi eğlenip bir de bis üstüne bis istiyor bu zavallı miniklerden.

    millet kıçını yırtsın, kampanyalar düzenlesin baba beni okula gönder, kardelenler vs vs. türkan saylan kız çocukları okutabilmek uğruna ölüm döşeğinde hakaretlere uğrasın, tehditler alsın. bir de bunlara bakıyorum ve gerçekten inanamıyorum.

    küçük kız çocuklarının kadınsılaştırılarak tacizlere hedef olabilme riskinin arttırılması ise apayrı bir entry konusu.

    şimdi yeniden dönelim pınar hanım'a... şöyle sormak isterim olur da bir gün karşılaşırsak "su bebek hayırlısıyla 9 yaşına geldiğinde onu hafta içi okula yollayıp, hafta sonu gece yarısına kadar, üstünde (sen paralı ve zevkli bir tip olduğun için mahmutpaşa'dan almazsın) mini dolce gabbana falan bir gece elbisesiyle, n'inci sınıf * adamların performans yorumladığı yarışmaya yollar mısın yollamaz mısın???"

    cevabın evet'se, ellerinden öper eşek gibi silerim bu entry'i ya da edit'lerim hakkını yemişim diye. ama eğer hayır'sa o zaman bu seni nasıl biri yapar pınar hanım? nasıl bir anne yapar? onu da geçtim, para uğruna bu kepazeliğin bir parçası olmak nasıl bir insan yapar?

    iz'in nazik mesajına istinaden: yarışma canlı yayınlanmıyormuş.

    olduğun gibi görün göründüğün gibi ol editi: http://www.sabah.com.tr/…rmizi_reklamda_oynamayacak
687 entry daha
hesabın var mı? giriş yap