1 entry daha
  • loran vayloyan'ın haberine göre antrenmanda sakatlanan semih'in yerine tek forvet olarak kazım'ı denemiş daum. özer'i de ilk 11'e almış. bilica ve lugano'nun durumu ise yarın belli olacakmış.

    bu durum ışığında ideal kadrom şöyle: volkan - gökhan - lugano - bilica - santos - özer - baroni - emre - vederson - m.topuz - kazım... bu kadro alex'siz çok iş yapamayacak gibi görünse de, geldiğinden beri tek forvette etkili olabileceğini düşündüğüm kazım'ı forvette, özer'i de ilk 11'de görecek olmak beni heyecanlandırıyor. gönül alex ve semih'in oynamasını isterdi ama özer ve forvet kazım'ı izleyecek olmak da heyecanlandırıyor beni.

    digitürk bu akşam üyelerine test yayınına başlattıkları tnt'den maçı izleyebileceklerini söyledi. star muhabiri ise tnt'nin diğer platformlarda* ve uyduda şifreli olacağını bas bas bağırdı. hangisi doğru söylüyor, yarın göreceğiz.

    zor maç. önemli eksikler var. ancak ben galip gelebileceğimizi düşünüyorum. yeter ki lugano - bilica oynayabilsin ve takım yeterince konsantre olsun.
102 entry daha
hesabın var mı? giriş yap