53 entry daha
  • masturbasyon filmimdir. ne zaman sevmek hastalığına tutulsam, bir posta boşalırım aşk zayıflığımın üstüne. vücutsal sıvıların ilginç bir gücü vardır. aşkı yücelttiği kadar yerin dibine de sokar. mesele, sıvıların kimyasıyla değil zamanlamasıyla alakalıdır. yanlışa doğru bile bile atılan adımların hesabını verecek kadar gücünüz var mı? titreyen vücudunuzun girip saklanabileceği bir delik var mı? nefesinizi kesen adamın yüzünü değişmez kılmanızın bir yolu var mı?

    yok... yağmurun altında yapayalnız adımlar atmayı seçişimin nedenidir sizin değişken yapınız.

    aldatmak, büyülü bir odadır. erkek denen yaratık o odanın kapısından tereddütsüz geçer. yeter ki o kapı açık olsun. ama bir gerçek vardır ki o kapının anahtarı kadındadır. burada erkek cinsini temize çıkarma derdinde değilim. ama kabul edin ki kadın kapıyı açmadan erkeğin o sorumsuz karakteri bile bu adice olaya yeltenemez. o kapıyı kapalı tutmanızın bir yolu var mı?

    yok... güneşin doğuşunu yapayalnız izlemeyi seçişimin nedenidir sizin kontrolsüz yapınız.

    aldatmak, koca bir uçurumdan atlamaktır. erkek denen yaratık o uçurumun ucuna yaklaşamayacak kadar korkaktır. ancak bir kadının tutku serüveni, o erkeği ilk adımı atmaya ikna eder. erkek ile kadın yükselirken, o uçurumdan düşen tek şey masum bir sevgidir. o uçurumun kıyısında gezinmeyecek kadar sevginiz var mı?

    yok... dağınık dünyamın içinde bir şeyler bulup ardına saklanma telaşımın nedenidir sizin sadakatsiz yapınız.

    ... toplanmamış bir oda benle hayat,
    sen, yağmur sonrası...
114 entry daha
hesabın var mı? giriş yap