11 entry daha
  • bagimsiz filmler diye tabir edilen ve dusuk butce ile cekilmis, siradisi fikirler barindiran filmleri sevenleri tatmin edecek duzeyde, son derece tuhaf bir kurguya sahip, kara mizahin kol gezdigi, paul giamatti’nin takdir edilesi performansi ile tek kisilik oyuna donusen film.

    bence; vasatin uzerinde olmakla beraber komedi niteligi daha on planda ama bu unsur da pek doyurucu degil. sanki filmi woody allen kendi mizah anlayisi ile cekse daha doyurucu olurmus.

    filmin esin kaynagi zaten woody allen’in bir ruyasiymis. bir doktorun bekleme odasinda, o da herkes gibi elinde ruhunun bulundugu kutusuyla bekliyormus. woody allen’in sirasi geldiginde, doktor kutusunu acmis ve woody allen’in ruhunun nohut oldugu ortaya cikmis.

    film de boyle basliyor zaten. paul giamatti cehov’un bir oyunu uzerinde calismakta fakat buhranlar yasayan bir aktor. menejerinin tavsiyesi uzerine ruh depolama yapan dr. flinstein* ’e gider. ruhunu en azindan uncle vanya oyunu bitene kadar depolayacak ve boylece huzurlu bir sekilde hayatina devam edebilecektir.

    filmi izlemeden once konusunu okudugunuzda buyuk bir heyecan duyuyorsunuz ama izlerken aldiginiz tat hic de beklentilerinizi karsilamiyor.
18 entry daha
hesabın var mı? giriş yap