427 entry daha
  • --- spoiler ---

    s01e21

    ehehe olm simcoe ne adamsın. güldürdün beni akşam akşam. havalara uçuyordu son saatlere girerken. olivia'nın evinin önüne geçmiş "hobaaa karıyı sikecem sonunda" diye bekliyor. elleri de cepte , donunun sıkıştırdığı çükünü düzeltiyor. oğlunu yanına almış "oooooo koçum akşam baban mala vuracak" diyor. fena göt oldu olivia bunu reddedince. hiç beklemiyordum. göt olunca hemen "ya ama olivia...öhm..şey..fizik...formüller...gerçekleşmesi lazım" zırvalarını saydırdı. e bi siktir git. biz bilmiyoz mu senin kaç yıllık abazan olduğunu. 29 nisan yaklaştıkça "horozu boğazlamaya son" isminde konferanslar veriyordun. ne fiziğinden bahsediyorsun tarak başım ?

    bryce da mallar sürüsüne adını yazdırdı. lan elinde altın madeni var , nimet var nimet. nicole gibi karıya siktir çekilir mi boolum ? keiko kimdir nedir , anası gelmiş te caponyalardan , robot mu yapıcanız beraber ? ne fantezi arıyorsun anlamış değilim. böyle seçimler yaparsa bu dizideki karakterler tabii ki üzülür , tabii ki ağlar flashforward'ım neden böyle kötü çıktı diye. çarpışmaya 5 dakika kala çin lokantasını arayın durun şimdi.

    herkes de tutturmuş mark diye. kim gözaltına alınsa "mark benford haricinde kimseyle muhattap olamam valla" diyor. arkadaş bu adam d. gibbons'ın manevi torunu , ya da üçüz kardeşinden en çirkin olanı falan çıkarsa diyeceğim ki dizi haketmiş iptal edilmeyi. nesi zekidir bunun ? eline konyak şişesi tutuşturuyorlar bu salak fondip ediyor. abicim madem bu kadar çok istiyorsun geleceğin değişmesini , ne diye bileziği çıkarmıyorsun , ne diye teallaan gönderdiği tinerciden içki şişesini yudumluyorsun ?

    5 saat içinde türlü kavgaların içine de karıştı. ilk önce hellinger'ın ağzına sıçmaya kalkıştı -ki kendisi bahsetti beni döveceksin bugün diye. olm harbi salaksın mark , herif seni inadına gaza getirdikçe sen başladın yen mi yemen mi diye saydırmaya. kafa atış şekline özellikle bayıldım. aynı winning eleven 3'teki futbolcuların hava topuna çıktığı gibisin bebeğim. ayrıca şu sahnede dilini ters çevirip ısırarak yumruk atmaya çalıştığını gözümden kaçırmış değilim. adeta medyum memişin keto'yu dövdüğü gibi daldın o hellinger ibnesine bebeğim. amma çok bebeğim dedim bebeğim. barda nasıl dayak yedin ama. yıhıhıehheahahoo. arkadan dayadılar tabi mark'ıma , sinirlendi fbi ajanı sayın dahiyane profesör benford.

    kapanışı da geleneklerimize bağlı şekilde yapalım değil mi sevgili okurlarım ?

    malsın demetri. tekmeyi de yedin karıdan. artık janis ile ibne ibne takılırsınız. zuha.

    --- spoiler ---
144 entry daha
hesabın var mı? giriş yap