• - "ölümsüzlük diye bir şey yok, olsaydı birileri bulurdu, bulsaydı bilinirdi" diyerek amacınızı anlattığınınz kişilerin daha tartışmadan nokta koyma çabalarını umursamayın. en saçma mantıklardan biridir bu, ölümsüzlüğün sırrını bilen biri neden açık etsin bu gücü? bi şey nadir olduğu kadar değerlidir.

    - ölümsüzlüğe sahip olduğu bilinen varlıklar hakkındaki ipuçları önemlidir, gözden kaçırmayın.

    - eğer bu sırra sahip gizli bir topluluk varsa, durduk yere gelip sizi bulmaz. onların dikkatini bir şekilde çekmeye bakın.

    - internetten herkesin ulaşabildiği web sitelerine asla güvenmeyin, gizlilik yoksa kolpadır. okkult, wiccan, satanik veya mistik bir çok bilgi kirliliğiyle karşılaşacaksınız haberiniz olsun. uğraşmadan sahip olduğunuz ipucu eğer rastlantı sonucu elinize geçmediyse asla güvenmeyin.

    - insanları ölümsüzlüğün varolduğuna ikna etmeye çalışmayın. nerde çokluk orada bokluk. en azından sadece işinize yarayacak insanları aydınlatın.

    - internet konusuna dönecek olursak, örnek olarak varlığını açık açık söyleyen vampirler en fazla çişli gotikler, en az boyalı emolardır, aman ha.

    - eğer doğru yolda ilerlediğinizi farkederseniz, birilerinin ilgisini çekmeye başladınız demektir. bu nokadaki hareketleriniz çok önemlidir. her önünüze gelene bu çabanızdan bahsetmeyin. sizi farketmesi gerekenler zaten siz istemesenizde farkedecektir.

    - eğer bu sırra yaklaştığını hissederseniz, veya bulursanız, gerçekten işe yarayan ipuçlarını bulmanızı sağlayan önerileri, sözlük gibi umumi yerlerde paylaşmayın.
102 entry daha
hesabın var mı? giriş yap