• gerçek olandan kopalı binyıllar olmuş. sığlığından utanamayacak kadar cehaletinden habersiz erkeklerin şikayet edebileceği modern dünya maymunu serzenişi. bir nefeste hızla tepkiselleştim ancak uzun uzun zamana yayarak da iğrenebilirim bu fiilden irite olan adamdan. kendisine öğretilen güzel kadın ikonunu bir sikim sanan mal erkeklerin, mal estetik kaygılarını böylesine körlemesine savunuyor olmalarını acıyarak seyrediyorum.

    kendi hayat algılarını güdük bırakan sisteme hizmetkarlıklarını bir sik sanan her insan gibi, sözlükteki bazı labunyalar da kadınların bacaklarının kıllı olmasının bir handikap olduğunu sanıyorlar. hatta daha beteri kadınlar da kendilerini insani bazı durumlardan soyutlamaları gerektiğini sanıyor. bacaklarındaki kıllardan, memelerinin boyutlarından, selülitlerinden utanıyorlar.

    aslında bu edebi sikip atma dilini gayet keyifle ve uzun uzun devam ettirebilirim ama edebiyat ağır geliyor, okunurluk azalıyor. biraz seviyeyi düşürerek devam edeceğim fikrimi anlatmaya.

    kıllı bacaklar kötü değildir. bacağındaki kıldan utanan insan, bir kadının bacağındaki kıldan iğrenen erkek kötüdür.
    küçük memeler
    selülitli bacaklar
    kendi rengindeki saçlar
    kolda çıkan
    iki kaşın arasında çıkan kıllar kötü değildir
    gözlerin kahverengi olması
    kirpiklerin kısa olması
    kötü değilidir.

    eğer siz bunların kötü olduğunu düşünüyorsanız. bir sik sandığınız modern dünyanın beyninize yerleştirdiği şablonlardan ötürüdür. size aşkı, seksi, iyi olanı, güzel olanı öğreten, öğrettiğinden de kendisine çıkar sağlayan toptan bir sistemi fark etmeden savunuyorken, aslında cehaletinizi gün gibi ortaya çıkartıyorsunuz. sizinle aynı mantıkta olan milyarlar (evet milyarlar) afrikadaki kabile insanlarını ilkel diye küçümsüyor. memeleri sarkmış kabile kadınlarını, arada kanaları geçerken denk geldiği bir belgeselde gördüğünde, parmakla göstererek hayvanlar gibi gülüyor.

    kendisi, o memeleri dans ederken bir karnına bir sırtına savrulan kadından bir milyon kere çirkin ve dalga geçilmeye müsait farkında değil.

    kendi tükettiklerin yüzünden haftanın altı günü günde onbir saat çalışıyorsun haberin yok.
    bütün yıl basık bir ofiste yapacağın iki haftalık tatili, oniki farklı çeşit dış fırçasından birini seçmek istediğin için, planlıyorsun haberin yok
    aslında ihtiyacın olmayan şeylere ihtiyacın olduğunu sandığın için kariyer mariyer ayağına ömrünü sikiyorsun haberin yok
    o ömür ki gerçekten elinde olan tek şey;

    o ömür ki
    iki kılsız bacak için
    pürüzsüz bir ten için
    büyük memeler
    yetmiş çeşit gofret
    yüzonbeş çeşit araba
    binbeşyüz çeşit gömlek
    upuzun kirpikler için harcamanamayacak kadar kıymetli, anlayamıyorsun. afrikalı o adamın senden çok daha akıllı, mantıklı olduğunu anlayamıyorsun.

    (bkz: modern dünyada hayvan olduğunu unutan insan/#20493259)
    (bkz: güzellik/@limon kimyon zorro)
    (bkz: kadınların vücutlarını teşhir etme sebepleri/@limon kimyon zorro)
    (bkz: anti aging/@limon kimyon zorro)
    (bkz: topuklu ayakkabı/@limon kimyon zorro)
    (bkz: makyaj yaparken dikkat edilecek hususlar/@limon kimyon zorro)
    (bkz: makyaj yapmak/@limon kimyon zorro)
    #20243269 (ispermeçet balinası)
    #19833796 (hiç makyaj yapmayan kızalar 1)
    #20243672 (hiç makyaj yapmayan kızalar 2)
    (bkz: kolları kıllı kızlar/@limon kimyon zorro)
    (bkz: etekle merdiven çıkarken tedirgin olan kadın/@limon kimyon zorro)
    (bkz: kışın ağda yapmayan dişiler/@limon kimyon zorro)

    edit:
    eşeysel seçilimi tamamen yanlış anlamış bir insana cevap verecek değilim. böyle sözlüğe yeni gelince heycan oluyor insanda, o yüzden arkadaşı mazur görüyorum. muhakkak doğrusunu öğrenecektir. onun dışında milyar yıllık evrenin son ikiyüzbin yılında ilkel organizmalardan evrilen bir canlının kozmetik merakını, beşbin yıllık kaynaklarla açıklamaya çalışmak ancak sığ bakış açısının tasdiki olacaktır taktir edersiniz ki. 14 milyar yıllık evrenin tüm fizik kurallarını sike sike kabul ederken, biyolojik sınırlarına bir türlü saygı göstermeyen insan, beşbin yıllık bilgi birikimiyle bacağındaki kılların evrenin hatası olduğunu savunuyor göz göre göre. yani o kıllar evren imbiğinde damıtlan sonsuz bilginin bardağa dökülen kutsal içkisi değil, biyolojinin bir hatası öyle mi benim saf ve temiz erkeğim. aferim benim haycanlı yazarım.

    kadınlara ceza olsun diye çıkıyor o kıllar orda. başka amacı yok.

    ek:
    (bkz: iş hayatı/@limon kimyon zorro)
59 entry daha
hesabın var mı? giriş yap