148 entry daha
  • benim mezun oldugum universitede yumurta saldirisina ugramistir. gecmis olsun. protesto edenler siyasal ogrencisi degil, iletisim ve egitim fakultesinin ogrencileri ve ogrenci kollektifleri olarak orgutlenen tiyatro kulubunun uyeleri. zaten mulkiyeliler kolay kolay yumurta firlatmaz, sozle saldirir. bu protestocu ogrenciler* ben okulu kazandigim da ordalardi, ben mezun oldum yine ordalardi, askerligimi ankara'da yaptigimda da ordalardi ve ben simdi burslu olarak ingiltere'de okuyorum -gordugum kadariyla- hala ordalar. cogu muhtemelen akp'nin cikardigi af dolayisiyla universiteye geri geldi.
    evet, bu ogrenciler de akil olsa o yumurtayi firlatmaz, gider ders calisir ve bir an once okulu bitirip -sistemin adami olmak istemiyorlarsa- gider kendi sistem ve duzenlerini kurarlardi.
    sermaye disari diye okula gelen reklam aracini zamaninda taslayan arkadaslarim simdi corlu-gebze arasindaki fabrikalarda ve buyuk sehirlerdeki bankalarda sistemin usagi olarak calisiyor. protestocu, yumurtali, ogrencilerin sonu da ayni: sistemin usagi olmak.
2183 entry daha
hesabın var mı? giriş yap