31 entry daha
  • en başarılı terminatördür benim gözümde çünkü serideki bütün filmlere baktığımızda görüyoruz ki terminatörlerin john connor'a yaklaştıkça merhamet çipleri devreye giriyor ve bir şekilde john connor'a çizik dahi atamıyorlar. şöyle bi geriye doğru gidelim:

    + 1. filmdeki arni zaten sarah connor'a bunun kadar hasar verememiştir.

    + 3. filmdeki t-x, ne john connor'un eşine ne kendisine, 15 cm kadar diplerine girmiş olabilmesine rağmen hatta bunu 2 defa yapabilmiş olmasına rağmen en ufak bir çizik bile atamamıştır.

    + 4. filmdeki arnimsi (aslı roland kickinger) bunu duvardan duvara atmaya çalışarak saçmalamanın ötesine geçmiştir.

    yani velhasılı bu robotlarda bi programlama hatası var yaklaşınca connor'a hasar verme oranları düşüyor bunların.

    halbusi t-1000 öyle mi tır sahnesinde az daha connor'u dümdüz etmişti arni abi gelmeseydi. onun dışında sarah ablaya da verebileceği maksimum hasarı verip sarah'ı etkisiz hale getirmeye yaklaşmıştır. burda da prototip olmanın verdiği toylukla bir hata yapmıştır bana kalırsa o da, zaten adam dokunduğu her şeyi taklit edebiliyor haliyle dokunduktan sonra ihtiyaç kalmıyor (örnek 1 ve 2 a john'un üvey ailesi, üstüne bi de köpeği), yani sarah ablayı yakaladığı anda kesivereydi hiç bi sorunu kalmayacaktı john da hop kucağında olacaktı, ama dedik ya prototip yani olur o kadar skynet'e vermek lazım onu da.
21 entry daha
hesabın var mı? giriş yap