51 entry daha
  • ilk bölüm itibarıyle esas oğlanı karizmatik göstermek ve merkeze koymak adına küçük mantık hatalarına göz yuman dizi. yine de atmosferi güzel olmuş.

    --- spoiler ---

    kızla ilgilenen diğer adam hatunla başbaşa yemek yerken esas oğlan mekana gelip masada kumara oturdu diye garsonlar seferber olarak kareye adam bulma adına başbaşa yemek yiyen çiftin masasına gelip adama "oyuna oturmak istermisiniz" diye soruyorlar. böylece kızın ilgisi esas oğlanın olduğu masaya kayıyor. sonra ikisi de baş başa çıktıkları akşam yemeğinde konuşmadan mal mal o kumar oynanan masayı izliyorlar.

    şimdi ben sevdiğim ama henüz açılmadığım hatunla yemek yerken tırtın birinin kumar masasında adam eksik diye garson bana gelip kumar masasına oturmak isteyip istemediğimi soracak. ne alâ memleket. garsonu kumar fişi yapar o masaya geri yollarım. vegas mı lan burası. anadolu'da bir yerlerdeki şehir kulübü işte. ayrıca poker oynamak için dört kişinin tamamlanması gerekliliği de ayrı bir güzellik. okey mi bu?

    buna ilaveten esas oğlanın babası gerçekte suçsuz ya da suçlu olsa da olsa resmi olarak idam edilmiş bir katil ve küçücük bir yerde bu durum anında gündem olup şımarık kızın adama bakışında negatif etki oluşturacak bir duruma dönüşmüyor. kızın tripleri istemem yan cebime koy tarzında olduğundan adam kıza aklını alacak kadar yaklaşıp ilgisini çekiyor. kız bunu bilmiş olsa bu yakınlaşmaya meydan vermezdi. şu saatten sonra öğrense de tensel çekim başladığından kız artık önyargı sınırını aşmış durumda. yani küçük mantık hataları yapmak adına esas oğlana biraz fazla çalışılmış.

    --- spoiler ---
54 entry daha
hesabın var mı? giriş yap