78 entry daha
  • kırk yaşını geçmiş bir adam olarak, beni çok şaşırtan ilanlar bunlar..

    başlangıç noktası olarak en gencinizin yaşını düşünerek söylüyorum ki; yaşadığı her gün, hayatında en az 2-3 kadın olan; evli, normalden biraz fazla kilolu, ortalama erkek boyuna göre kısa sayılabilecek (1.68), yarı kel, gözlüklü ve üstelik araba dahi kullanamayan bir adam olarak kendimle gurur duymamı sağlıyorsunuz..

    paralı, zengin bir kodaman değilim. mv, parti genel başkan yardımcısı değilim. önemli bir bürokrat değilim. özel sektörde nüfusunu kullanacak üst düzey bir ceo falan da değilim. hiç bir zaman aynı işyerinden bir kadınla fuck buddy ilişkisine girmedim. aynı işyerinden ast veya üstlerden fuck buddy yapmaya çalışmanın getirisinden çok götürüsü vardır çünkü..

    ama cinsel hayatımdan genel anlamda oldukça memnunum. hayatımın her döneminde fuck buddy'lerim oldu. hem de pek çok şehirde. hiçbiriyle tartışarak, kavga ederek ayrılmadım. bu iş ilanla falan olmaz. para da o kadar önemli değil, mevki de..

    biraz tatlı dilli, kültürlü, centilmen, sempatik ve zeki olmak yeterli. fıkra anlatmayı bilin, şarkı türkü söylemeyi bilin mesela. espri yapmayı bilin ama yaptığınız espriye sadece kendiniz gülmeyin. para önemli değil derken, hiç olmazsa 5-6 bira, bir şişe şarap veya bi otuzbeşlik rakı içince hesabı ödeyecek kadar olsun cebinizde para. kontrollü için. fuck buddy'nizin yanında asla sarhoş olmayın. bir kadın sarhoş bir erkeği avutmayı, koluna girip taşımaya çalışmayı hiç sevmez..

    hatunu dolmuş durağına bırakmayın. otobuse binip, akbilini basıp göndermeniz centilmen bir erkek olmanız için yeterli değil maalesef. o hatunu evine, arabanız yoksa bile hiç olmazsa taksiyle bırakmazsanız, veya taksiye verecek paranız da yoksa, hiç olmazsa dolmuşla yanında siz de gitmezseniz; bir kez olsa bile, ikincide anca elinizi sikersiniz. evinizin metroya, otobüs veya dolmuş durağına yakın olması başlangıçta fuck buddy'niz için değil sadece sizin için avantajdır. ancak ilişkiniz belli bir süre kat ettikten sonra bu durum onun için de bir avantaja dönüşebilir..

    ilk buluşmada beraber olduğunuz kadınla düzenli fuck buddy olma ihtimaliniz azdır. çünkü bu tür ilişkiler daha çok bir geceliktir. eğer düzenli bir fuck buddy yapmak istiyorsanız ilk buluşmada mümkün olduğunca beraber olma heveslisi olmayın. bu sizin abazan bir erkek görünümünden çıkıp, cool bir erkek gibi görünmeniz için önemlidir..

    biriyle bir iki kere seviştiniz ve düzenli fuck buddy olmak istiyorsanız şunlara mutlaka dikkat etmelisiniz. buluşmaya kesinlikle duş almadan gitmeyin. çünkü buluştuktan sonra duş alma fırsatı bulamayabilirsiniz. spontan bazı gelişmeler olabilir. böyle bir durumda partneriniz sizinle ter kokulu olarak bir kez birlikte olduysa bile, bir daha yüzünü zor görürsünüz. seviştikten sonra hemen üstünüzü giyinmeye kalkmayın. banyoya koşturmayın. kıçınızı dönüp uyumayın. onunla konuşun. dinleyin. sohbet edin. şişme bebek sikmediniz. karşınızdaki de bir insan bunu asla unutmayın. fuck buddy olmak için, önce buddy olmalısınız..

    daha ilk buluşmada, ev adresini, iş adresini falan sakın sormaya kalkmayın itici olursunuz. telefon numarasını istemeyin. siz verin o aramak isterse arar zaten. asla yalan söylemeyin. neyseniz olduğu gibi anlatın kendinizi. hatta evliyseniz bile saklamayın. bu durum, beklentilerin nasıl olması gerektiği konusunda fikir verici olması açısından çok önemlidir. duygusal bir yakınlaşma içine girmeye çalışmayın hemen. sahiplenmeye kalkmayın. kıskanmayın. çünkü siz sevgili değilsiniz. sadece fuck buddy'siniz. bunlar çok bilindik şeyler ama gerçekten önemli..

    oğlum çıkın biraz dolaşın. bu kadar mı asosyalsiniz? şimdi pek çoğunuz belki mesaj atacaksınız bana. biz o ilanları taşşak geçmek için yazdık diye. inanmayacağımı baştan bilmenizi isterim gençler. siz giderken ben harbiden dönüyordum..

    ben sizin yaşınızdayken internet bile yoktu lan!..
2868 entry daha
hesabın var mı? giriş yap