117 entry daha
  • bi bok anlamadığım film. ciddi ciddi filmi anlamadım. yani hikayeyi anlamadım. lan üç satırlık hikayesi var diceksiniz ama bildiğin 6 günde izledim bu filmi. uyudum kapattım vazgeçtim falan. haliyle karıştı.

    --- spoiler ---
    şimdi sean penn kim amk orda. en büyük çocuk di mi? e ölmemiş miydi o? çocuklardan birisi öldü diye hatırlıyorum filmin başında ama bir hafta oldu o kısmı izleyeli. geri döneyim dedim bulamadım bile o anı gıcık konuşmalardan. filmin son yarısında da çocuklar tüm kadro sağlam dolandılar ortalıkta. bi ara bi çocuk boğuldu o da başkasının çocuğu.
    --- spoiler ---

    lan biriniz de şöyle filmi özet geçmemişsiniz ya. herkes dörder sayfa yazı yazmış, garip garip kelimeler her tarafta, bi kişi bilgi vermemiş kim öldü noldu.

    filmin son yarısını tamamen aha şimdi çocuğun nasıl öldüğünü göstercekler diye izledim. yönetmen de iyi kekledi ipne izlettirdi sonuna kadar. zaten the thin red line'dan beri kılım o herife. güzel yapıyosun eyvallah da bi bitir bi kalk kameranın başından. konuşmayı nerde bırakıcağını bilmeyen yaşlı sarhoşlar gibisin amınakoyim. uzattıkça uzat uzattıkça uzat.

    tamam şunu söylemeden geçemicem. filmin storysindeki o loss of innocence'ı sonuna kadar hissettirmiş, çocukla beraber yavaş yavaş babadan nefret ettirmiş eyvallah güzel de o satürn jupiter, akan lavlar neydi öyle orda?

    dinazor vardı abi filmde ya.
318 entry daha
hesabın var mı? giriş yap