13 entry daha
  • karşılaştırma iyi hoş da dünyanın en çok akıllı telefon satan firmasına haddini bilsin beyaz eşya takılsın felan demek komik oluyor. galaxy s satmış 20 milyon, galaxy s2 şimdiden 10 milyonun üstünde. amerika versiyonları felan derken milyon bazında almış başını gitmiş rakamlar. adamlar akılsız - akıllı telefon pazarında her zaman ilk üçte yer alacaklar kore fiziksel olarak dünya üzerinde yer aldığı sürece. samsung taklit ediyor lafına da hassiktir derim başka bir şey diyemem kimse kusura bakmasın. o mantıktan yola çıkacaksak casio dışında lcd tv alan da ayıp ediyordur. ilk onlar çıkardı. sony, samsung, lg, philips felan hep taklit ettiler çünkü. ibneler. yuvarlak felan yapsalardı halbuki. abarma diyenler şu haberi okusun lütfen.

    http://www.pcworld.com/…tablets_or_smartphones.html

    ne demiş kısaca apple yukardaki haberde. dikdörtgen ve ince cihazlar üretme. dünyada teknolojinin yapıtaşı olan firmaların (ibm, sony, motorola, xerox, casio v.s.) hepsi apple gibi yavşaklık etselerdi kendi bokumuzla oynuyor olurduk. apple bir çok konuda saygı duyulası bir firmadır ama taklit lafını ağzına sakız ederek, siktiri boktan patent yasalarını arkasına alarak (dikdörtgen ve incelik konusunda apple'ı savunan varsa beyin yerine kafatasının içine elma koydursun lütfen) ve milleti dava manyağı ederek de bildiğimiz yavşak bir puştu canlandırmaktadır. neyseki dünyanın en büyük marketi olan amerika'da mahkeme hassiktir lan ordan diyebilmiştir bu denyolara.

    son olarak apple veya başka bir firmanın mükemmel olduğunu düşünen insanlara. mükemmel bir cihaz yoktur gençler. mükemmel kelime anlamıyla eksiksiz, kusursuz, tam yetkin anlamına gelmektedir. ne apple, ne samsung, ne de diğer firmalar mükemmel bir ürün üretemezler. bir sonraki ürün her zaman daha iyi olacaktır ve 3 ay sonra o da eskiyecektir. teknoloji bunu emreder. galaxy s2 sahibi olarak şu anda mükemmel bir telefona sahip olduğumu düşünmüyorum misal. gayet güzel benim bu cihaz hakkında kurabileceğim en üst övgü cümlesidir.
116 entry daha
hesabın var mı? giriş yap