5 entry daha
  • birkaç sene evvel bir abim el bileğini incitti top oynarken ve bizde meşhur bi özel hastaneye gittik.
    film falan derken doktor yarım alçı yapıcaz dedi. neyse böyle bi paket aldı açtı, şekil verdi falan sonra hemşireden su istedi, suya elini daldırdı ve parmaklarını yarım kepçe yaparaktan suyu aldı, peşine elindeki suyu böyle parmaklarını sallayarak pakete dökmeye başladı ama görcen tripleri sanki çeliğe su veriyo mk. neyse doktur suyu verdi pakete.
    (paket dediğimde bildiğin alçıymış yani, janjanlı ya mk hadise)
    derken şekil verilen paketin ele sargılanmasına geldik, hemşire şak dedi dolaptan naylon paketli makas aldı açtı alçının sargısını için bezi kesmeye başladı.
    eli alçılanan abiye döndüm "aha dedim sikiş başladı", abla naylondan çıkardı makası kesti etti falan, dayanamadım sordum "hanfendi neden naylon paketli makas kullandınız" dedim. yanıt hemen geldi "hijyen için şart" dedi.
    ulan açık yara değil bişi değil bildiğin alçı mk, neyine hijyen...üstelik sargı bezi yani az sonra alçıyla sıvancak yani.

    neyse bizim iş bitti, gittik kasaya ki o esnada bizim müdahale sürerken bir abiye de tam boy alçı yapıyorlardı ayağına...(başında 2 koruma bekliyor bu arada)
    gittik vezneye...
    bize dedi 735lira "oha" dedim sesli olarak, döküm istedim, abiye en az 1000 çıkar derken vezneci kız 1545lira dedi, abi ayağı alçıda yanda 2 koruma, abi rakamı duyunca bastı atarı "ulan 1500liraya araba mı alıyoz lan, eve saten alçı yaptırsam bu kadar tutmaz, 500liradan kuruş vermem, çağır müdürünü" dedi.
    müdür geldi, biz ödemeyi özel sağlıktan yaptık 75lira ödedik, abi biz ayrılırken müdürün suratına attı 600lira para ve "götün yiyosa polise şikayet et sana da yaptırtayım bi alçı" dedi.
    bizde o esnada çoktan kapıdan çıkıyorduk.

    demem odur ki özel hastanede tedavi olacaksanız naylondan makasa hazırlıklı olun.. ha bu arada fiyatı o dönem 83tl idi...
    yaklaşık 4sene önce...

    devlet hastanesi olsa hem abi hem bizim işe gram para vermez çok çok alçıyı yapan hastabakıcıya 20lira el hakkı ateşlerdik...
75 entry daha
hesabın var mı? giriş yap