70 entry daha
  • sözlükte autodafe nickiyle yazan kişidir. doğru çünkü o benim. hakkımda iyi kötü yazan herkese saygım var. ayca söylemez'e tepki verdim cünkü gerekl izahı verdiğimiz halde yalan propagandasını sürdürdü. haber bize de geldi. avukatlar bizimle irtibata gecti. mail ve dava belgeleri elimizde. bunu söyledikten sonra bunu sürdürmenin iyiniyetle ilgisi yok. taraf mansetten kendi kendini tekzip etmis bir gazetedir. medyada olmayan bu ahlakı yerleştirmeye, en azından biz uygulamaya calısıyoruz. kaldı ki, iddialar gercekten dogru olsaydı, bunu düzeltmekten de hic cekinmezdik. biz baska gazetelerden onemli görüp yeniden kullandıgımız haberleri verirken mutlaka ilk sayfa ve devamında o gazete ve muhabirin ismini kullanırız. bundan asla kompleks duymayız. ahlaki olan budur. tarafın sürekli gundem yaratanh haberlerini kullanırlar ve atıf yapmazlar. buna da gulup geceriz. bizim icin haberin yayılması yeterli oduldur. cunku o haberi o insanların hayatındaki sorun cozulsun heyecanıyla yapıyoruz.

    tabii taraf'ın paradoksal olarak bu kadar hedef olmasının da onemli oldugunu dusunuyorum. hergun, ama hergun turkiye'de cıkan gazetelerde insanlık sucları isleniyor, olmadık rezillikler sergileniyor. ancak bunların cogu tepkisizlikle karsılanırken, taraf'ın surekli acıgının aranması sadece kıskanclık ve dusmalıkla acıklanamaz. cunku, bizden -neden bilmiyorum, normalde demokrasi mücadelesinde yanımızda olmaları gerekirdi- nefret edenler dahi, dogru tavrı taraf'tan bekliyorlar demek ki. bu da cok onur verici bir sey. "taraf da bunu yaparsa" diye dusunuyor olmalılar. bundan daha buyuk bir odul olamaz ve ıroni yapmıyorum.

    olay onemli degil cok. vesile oldu, genel anlayısımızı tarihe kayıt dusmek icin yazdım. eksi'nin eski bir yazarıyım. onemine inanırım. sevgiler.
448 entry daha
hesabın var mı? giriş yap