92 entry daha
  • kadınların erkekleri, yoksun oldukları konusunda en çok eleştirdiği olgudur. hatta romantik olmadığını düşündükleri erkekler için odun, öküz, manda, malak, vb. acayip yakıştırmalar yapmaktan da geri durmazlar.

    ama dikkatimi çekiyor kadınlar romantizm konusunda sadece ona eşlik etme aşamasında kalıyorlar. ne demek istiyorum? yani romantizm kokan hareketlerin tümü erkeklerden bekleniyor, erkek yapacak, ortamı hazırlayacak, kadın gelip bu ortama uyum gösterecek. e onu babam da yapar küçük hanımlar.

    bir kere olsun serenad yapma, evi gül yapraklarıyla süsleme, mumları yakıp beni çırılçıplak yatakta bekleme, sevgililer gününde güzel bir restorana götürme, bir kere olsun benim için sinema kapatma, bir kere olsun küveti doldurup masaj yapma bana sonra de ki erkekler öküz. kusura bakma ama öküz sensin.

    her şeyi ben yapacağım, sen sadece değerlendirme, puan verme noktasında olacaksın sonra romantik olmayan ben olacağım. yok öyle yağma. elini taşın altına sokma, hiçbir şeyin sorumluluğunu alma, sadece romantik ortam buldun mu koş gel, olmuyor işte öyle. madem romantizmi bu kadar seviyorsun, sen romantik ol ben sana uyayım? sen hazırla tüm romantik ortamları, mekanları, ben uymazsam o zaman öküz dersin. ama her şeyi erkek yapsın ben puanımı vereyim diyorsan ala sana romantizm.

    göremedin mi? masanın altına bak... eğil eğil.
211 entry daha
hesabın var mı? giriş yap