56 entry daha
  • geçmiş kötüydü, gelecek güzel olacak. inançlı insanlarız hepimiz. geleceğe inanıyoruz. sanki gelecek bizi şu biricik ana dek hiç yanıltmadı. nereden geliyor bu iyi ve mutlu düşünceler, sırtımızı hangi ağaca dayadık da gök hep mavi; güneş hep parlak görünüyor bize? bu sorular hep retorik. house işledi içime.
    dünyanın kalanına nasıl da boktan olduğunu göstermek istiyorum her şeyin. bu benim en mutlu anlarımdan biri üstelik. korku hissetmediğim, endişe duymadığım, kendimi aşağılamadığım bir günümdeyim. gerçekten eğlenceli oluyorum böyle zamanlarda.

    3 haftadır, kurduğum cümle sayısı cin ali kitaplarındaki cümle sayısını geçmez ve basitlikte de onlarla yarışır. benim kendimi mutlu hissetmem için gereken şey bu. bir bedeli var her şeyin, diğ mi? kendime bunun için acıyor muyum? muhtemelen. ne diyorduk, mutlu son. mutlu son bu işte. son buralarda bir yerde. etrafımızda dolaşıyor. mutlu diyebilmemiz için de görme yetimizi kaybetmemiz, kulaklarımızı kesmemiz bir de beynimizi çıkarmamız gerekiyor. ben bu fikre oldukça sıcak bakıyorum. her şey hayatta mutlu olmakla alakalı değil mi? her şeyin daha fazlasını istememiz, doymak bilmememiz hep bu yüzden...

    dünya, kafama sığmıyorsun, çık git lütfen.
67 entry daha
hesabın var mı? giriş yap