469 entry daha
  • fuck buddy hakkında kafamda bir tanım yok ama verebileceğim adeta ibretlik bir öykü var.
    efendim, önceki entrylere bir göz gezdirdim. yok efendim kızlarla fuck buddy olunmazmış, yok hepsi illa ki ilişki istermiş, cinselliği özgürce yaşamak türk kızına göre değilmiş falan filan bir sürü şey yazılmış, çok kırıldım gerçekten.
    bundan 2 sene önce, arada buluşup birlikte olduğumuz bir adam vardı. muhabbet falan da ediyorduk yani iki tarafın da yaklaşımı öküz gibi değildi olaya karşı. (fakbadi de insandır) neyse, biz takılıyoruz, muhabbet ediyoruz. gidişat gayet iyi. ilişkilerden bahsediyoruz ama ikimizin bir ilişkiye başlama durumu söz konusu kesinlikle değil. coğrafi sebeplerden ötürü görüşememeye başladık daha sonra, arada internetten konuşuyorduk, telefonlaşıyorduk naber nasılsın diye. o kadar. onlar da zamanla bitti.
    olayın ibretlik kısmı da bundan 3 ay öncesinde yaşanıyor. bu arkadaş bana çok sık ve çok büyük ihtimalle ben yanlış anlamayayım(!) diye söylediği "evlenmicem yeaa" lafını yemiş, evlenmeye karar vermiş. bana da evleneceğini haber verdi. tamam insanlar fikir değiştirebilirler, normal. asla dediğin şeyleri gün gelir yaparsın ama bunu bana söylerken kullandığı kelimeler bomba etkisi yarattı. kendisi evlendiği kızın bakire olmasından çok etkilendiğini, şimdiye kadar beraber olduğu kadınların aksine çok saf çok iyi olduğunu, bu saflığın onu çok tahrik ettiğini onu daha çok istediğini söyledi.
    burda üzüldüğüm noktanın "benle niye evlenmeyi düşünmedi :((" olmadığı anlaşılmıştır sanırım. zamanında iyi vakit geçirdiğin, seviştiğin, muhabbet ettiğin kadınlar kötü oldu birden bire. cinselliklerini özgürce yaşayan kadınlar "iyi" olamadı.
    bu yaşadığımdan aldığım ibret "daha da kimseye vermem ühühühü" değil tabi ki. lakin fuck buddy olayının erkek tarafından tehlikesi, kadının ilişki beklentisiyse, kadın tarafından tehlikesi de böyle yarak kafalılar tarafından aşağılanmaktır. al işte, aşağılamaya doyamadığınız türk kızı normlarının dışına çıktık, bak ne oldu şimdi?
    diyeceğim odur ki, fuck buddy seçerken dikkatli olmak lazım. kadın-erkek farketmez, biz bu müesseseye hazır değiliz henüz. hazır olmuşunu da bulmak zor. yabancı ithalatına karşı değilim ama anadilde sevişmek varken, du bist meine lokomotive andreas diye sevişmek de çok çekici değil açıkçası.
1174 entry daha
hesabın var mı? giriş yap