15 entry daha
  • kesinlikle muthis bir album, 2001'den beri anathema dinlerim, cook uzun zaman kadar judgement favorimdi, hala yeri apayridir. ancak bu album gercekten hepsinden daha guzel, daha profesyonel...

    we're here because we're here 'i dinleyince bir daha album yaparlarsa ehrhalde bundan iyisi de olmaz demistim... zira 7 yildir album yapmamis, internetten sarki yayinlamis ve yayinladigi sarkilarin bir kismina da o albumde yer vermis bir grup vardi.. bu sefer we're here because we're here 'den hemen 2 yil sonra yayinladilar yeni albumlerini.. o albumde ilk 5 sarki siir gibiydi, zaten piyano insani alip goturoyordu, a simple mistake civarlarinda biraz daha yavan geliyordu album bana, bu album ise bastan sona siir gibi olmus, ilk dort sarki birbiriyle baglantili ama genel butunluk tum albumde hissediliyor.

    albume gelince, the storm before the calm haric diger tum sarkilar daniel cavanagh tarafindan yazilmis. album liverpool, kuzey galler ve oslo'da kaydedilmis. davulcu john douglas da istanbul cymbals kullanmis *.

    3 mayis koko'daki konserde de ozellikle ve dogal olarak bu album agirlikli caldilar. hakikaten, albumdeki sarkilari sahnede de hissettiriyorlar.
11 entry daha
hesabın var mı? giriş yap