2904 entry daha
  • barbarla infernoda götümü kestirmekten sıkıldığımdan yeni heyecanlar aradığım oyun. kullanmayacağım seni ırzını siktiğiminin ah'ı.

    oyunda all res. olmadan melee karakterle inferno oynamak imkansız. bunu farkettiğimden beri resmen kayserili tüccar oldum amına koyim. ah'de armor arıyorum. all res., vitality ve strength seçip. max buyout'u 10k'da tutarak arat dediğimde kelepir bir çok mal buluyorum. bunları 3-5 koyup satıyorum. gold sıkıntısını çözdüm. yazım yanlışıyle 100 yazacağına 10 yazan var, sıkıntıdan yok pahasına enfes item satan var, piyasayı bilmeyen var, direk salak insan var, var oğlu var. yaptığım yatırım 200 k civarında, kazancım 2.5 m üzerinde. cm tadı yakaladım, porto başkanı gibi oynuyorum. küçük bütçelerle mucizeler yaratıyorum. ha bi sikime yarıyor mu? yoo. ilk elit pack'te en yakın check point'e astral seyahat. artık yadırgamıyorum da. tek derdim dönene kadar güçlerini tamamlıyor olması orospu çocuklarının. hayır siktiğimin iskeletini çok öldürebiliyormuşum gibi bi de gücünü tamamlıyollar.

    bu arada satış işinde de iyice profesyonelleştim. alış fiyatı üzerine %15 blizzard haracı, %12 preliminaries, %15 overhead and profit koyuyorum. aldığım item gem'li filansa %15 de işçilik koyuyorum, sökmesi takması için. sonra çıkan parayı 2'yle çarpıyorum. sonra az geliyor gözüme. bi 8-10'la daha çarpıyorum, piyasaya sürüyorum.

    şimdi yazınca pek profesyonel olmadığıma karar verdim. hem o kadar da profesyonel olamayayım yani, esnafım ben sonuçta. o amatör ruhu kaybetmemem lazım. ayrıca arz talep meselesi bu işler. öhm.
2038 entry daha
hesabın var mı? giriş yap