281 entry daha
  • hihoha.
    beni dolaylı yoldan güldürmüştür. ama şöyle güldürmüştür. sanat adına muhteşem birikimleri, inanılmaz çalışmaları, araştırmaları hatta broadway'de sergilenen ekşicilerin saldırısına uğraması güldürmüştür.

    ulan sizin şimdi beğenmediğiniz adam zamanında a'dan z'ye her şeyi eleştirdi, herkese ve her şeye muhalif oldu. kendi görüşündeki politikacıları bile itin bi tarafına soktu soktu çıkardı. sizin şimdi komedyen diye güldüğünüz adamların alayı tatlı su kurnazı. etliye sütlüye karışmazlar. cukkalarını yapıp deri koltuklarında otururlar.

    milletin beğenmediği jet-ski esprisi de zamanında cuk diye yerine koyulmuş bir taştır. üstelik şimdiki politikacıların yaptıkları yolsuzluğun yanında bahsedilmesi bile komik olan bir yolsuzlukla ilgili bir skeçti. bunun gibi daha neler neler ama işte akıl şuka değil ki kırıp yarısını sana vereyim arkadaşım.

    gelelim juri üyeliği konusuna. adam sonuna kadar haklıdır ve şerefli bir harekette bulunmuştur. juride başka kimler var bimiyorum ama tiyatroculuktan gelen başkaları varsa aynı şerefli davranışı göstermeleri gerekir. bak şerefsizler demiyorum, ama şereflilerse yaparlar diyorum.*

    sizin gibilere salih memecan gibi ultra sanatçılar lazım aslında.
1887 entry daha
hesabın var mı? giriş yap