116 entry daha
  • 2006 yılında, uzamış eğitim hayatından sıyrılmaya çalışan, kız arkadaşıyla bir dargın bir barışık durumlarda, parası suyunu çekmiş bir kopilken ben; denk gelmiştim bu oyuna..

    boş vakit bol, evden çıkmamak en ucuz yaşama biçimi, sardırdım ben de oyuna.. boş vaktin bolluğundan, 2 karakter açmıştım hatta.. şimdi düşününce pek de albenili gelmeyen text bazlı "şişeye ateş et" "araba çal" gibi suçlar işlemek suretiyle normal bir kullanıcının 5-6 günde gelebildiği rank e 2buçuk günde gelince "fastranker" olmuşum, bu sayede beni keşfeden zamanının en saygıdeğer ailesi righelli bana kol kanat germişti.. caporegime sahibi olmak, ailenin hammerıyla takılmak, karşı ailelerin kumarhaneleri gümletip godfather a sığınarak yüklü paralar kazanmak gibi text bazlı oyunlara nispeten pek çok heyecan yaşattı bu oyun bana..

    2 buçuk ayım tamamlanmış.. oyunun en karizmatik ailesinde sözü geçen,oyundaki en yüksek ranklerden biriyim.. ancak oyun sıkışmış durumda.. 3 büyük aile sulh içinde, birbirimize dokunmuyoruz ama küçükleri de yaşatmıyoruz.. hadi diyoruz dalalım millete de oyuna aksiyon gelsin..

    bizim godfather sonunda toplantı kararı aldı irc den.. hatırlıyorum saat 15 de randevulaştık.14 de geldim eve.. aile kaynıyo, herkes kulis peşinde.. gece uzun olucak, çatışmalı geçicek belli, erzak depolamak için markete gittim.. 14.45, oyuna bağlandım.. ekranda alışık olmadığım bi yazı "you are dead" kabilinde bişeyler yazıyor.. dumur anı..

    meger diger aileler toplantı kararını duyup aksiyon almışlar ve bizim en taşşaklı karakterlere 3lu 5li saldırı düzenleyip şanslarını denemişler..

    benim gözler doldu tabii.. 2 ayımı vermişim, hayattan soyutlanmışım, elimdeki tek şey "you are dead" yazan bir screenshot ve mezar taşıma yazılan taziyeler..

    şimdi düşününce hiç de pişman değilim.. gerek bana yaşattığı keyif heyecan, gerekse text bazlı bir mafya oyununun tüm gereklerini yerine getirmiş ve mafyavari bir şekilde ölmüş bir roleplayer olarak huzur içinde uyurum hala..
64 entry daha
hesabın var mı? giriş yap