489 entry daha
  • bazı "kötü kadın çocukları" yüzünden keyfi kaçan oyundur. online oynuyorsanız ve karşınıza türk biri gelirse kaçın. modemi kırın bir şey yapın ama oynamayın.

    sinir katsayımı arttıran olay şöyle gerçekleşti. seasons'ta bir üst lige çıkabilmek için sadece bir puana ihtiyacım var. ve son maç! onca maçın üstüne bilmemnehasan1907 gibi bi nicki olan türk geldi. ana dedim ne güzel, türk denk geldi. demez olaydım, cibiliyetsizlik sadece bizim insanımıza mı özgü arkadaş?

    maçın 2. dakikasında gol yedim. 0-0 yetecek oysa. tek kurşunluk hakkım kalmış, 4. lig beni bekliyor. son maç, 1 puan sadece. golü yedikten sonra bir panik oluştu. 2 oldu ardından. 3 geldi. moral bozuldu, 4-0 oldu. ilk yarı bir gol attım 4-1 bitti. ikinci yarının başında 4-2. 70 küsürde 4-3. aha dedim aldım ben bu maçı! fakat santradan itibaren, hiçbir hakareti yakıştıramadığım arkadaş top çevirmeye başladı. oyunun da bokluğu, çift adam pres yapmama rağmen o topu alamıyorum. high pressure yaptım. adam son 15 dakikayı yedi. dokunamadım topa. alsam, filesini de delicem stadını da başına yıkıcam o derece sinirliyim.

    yapmayın lan şöyle şeyler. lan hasan, bunu okuyorsan topsun olum. hesabım var seninle, inşallah çıkamazsın üst lige de bir daha karşılaşırız. suyu bozuk seni.
532 entry daha
hesabın var mı? giriş yap