57 entry daha
  • mükemmel bir oyun. biz hitman severlerin en korktuğu konu serinin devam oyunlarının elde silahlarla max payne gibi önüne geleni indirip bölüm geçilebilecek türden olmasıydı. contracts'ta bu anlamda ipin ucu biraz kaçsa da blood money'de istenen seviyeye geri dönüldü. üstelik kaza süsü verme imkanı doğmuştu.

    yeni oyunda bir dolu kaza süsü yöntemi karşımıza çıkmakta. efenim zehir verme, kafasına avize düşürme, balkondan aşağı yuvarlama bilindik şeylerdi. absolution'da çok çeşitlenmiş. örneğin benzin istasyonunun yanında duran adamı öldürmek için pompayı çaktırmadan dışarı çıkartıp benzinin ayaklarına akmasını sağlıyoruz daha sonra uzaktan küçük bi mermi yardımıyla havaya uçurabiliyoruz. ya da ocağın gazını açıp kurbanımız gelince harlayabiliyoruz. tabi daha sessiz yöntemler de var. kurbanımızın işediği yere elektrik vermek gibi.

    grafikler çok başarılı. instinct olayıyla oynanabilirlik baya artmış. belli başlı yapay zeka hataları dışında çok sağlam bir oyun olmuş. tavsiyem mümkün olduğunca az kişi öldürerek oynamaya çalışmalı. böyle olunca alınan zevk de katlanıyor.

    hem hitman dediğin adam elinde boğma ipiyle dolaşıp önüne geleni paketlemez ya da silahları kuşanıp caddenin ortasından yürümez. kaza süsü verir, fark edilmez, kolay kolay mermi kullanmaz. ben kendimden biliyorum. *
122 entry daha
hesabın var mı? giriş yap