8 entry daha
  • 4.sezon boston'in ayak seslerini tum avrupa'ya duyurduk. ozeti bu. simdi extended version'a gecelim.

    iskeleti kurmustum, sahanin boyutlarini da gecen sezon agzim yandigi icin minimum yapicaktim, bir de lig bonusunu da dayadim. kisacasi tum hamlelerimi yaptim, nihayetinde meyvelerini de aldim.

    takim lige o kadar rahat basladi ki anlatamam, ilk 3-5 haftadan sonra, bu tempoda gidersek tutamazlar dedim ve tutamadilar da zaten. 3-4 macta 1 kere yeniliyorsaniz, uzun vadede rakibiniz yok 5.ligde. ligi acik ara sampiyon bitirdik.

    http://i.imgur.com/qxjc7x8.png

    ne kadar rahat bitirdigimizi de suradan gostereyim.

    http://i.imgur.com/ytfqwsx.png

    ama asil olay lig degil. asil olay kupalar. ligi cok rahat goturunce, kupalara asildik. kurada sansimiz olmasa da maclarda seytanin bacagini kirdik, fa cup'ta bir 5.lig takiminin gelmesinin olay olacagi yerlere kadar geldik.

    http://i.imgur.com/ic5jhh8.png

    saka gibi di mi ? yedek kadro cikarmaya gotu yemeyen balotelli'li yaya toure'li manchester city'e 2-1 yenilerek elendik hem de gayet iyi mucadele ederek. buraya gelmeden once eledigimiz ekipler icerisinden 1 tane bizim ligden ya da asagisindan takim yok. forest green ve morecambe 4.ligden, leyton orient 3.ligden, nothingham forest championship'ten. kolay tek turumuz yoktu. 5. ligdeki dominant performansimizdan dolayi 4.ligde tekleyen forest green ve morecambe'yi elemek belki de cok buyuk bir is degil ama deplasmanda 3.lig ve 2.lig takimlarini elemek cok buyuk bir basari. ama itiraf edeyim tirnaklarimi yedim maclarda bol bol.

    fa cup'tan zibille para geldigi icin iskeleti kurma amaciyla getirdigim adamlarin maaslari da klubun gotune girmemis oldu. 3 sezondur kit kanaat gecinerek biriktigim 500k balance 6-7 ayda -350k'yi gorunce kafayi yemistim ama televizyon gelirleri olsun, tur atlama bonuslari olsun baya bi kurtardi, hatta kara bile gectik.

    daha bitmedi. bundan daha guzel ne olabilir diyeceksin, hemen anlatayim. boston united'imiza ilk kupasini kazandirdim. fa trophy'i aldik. ligde rahat rahat 3luk, 5lik yapip yolladigim takimlar deli sikmis gibi oynasalar da, bir sekilde ciktik finale. ilginc olan en rahat macim final maci oldu, rahat bir sekilde kupaya uzandik.

    http://i.imgur.com/kdr6ptx.png

    final ve gainsboroughla oynadigimiz tur haricinde, her tur 1lt ter akittirdi gecene kadar. hele havant&w diye bir takim var, alt ligden yeni cikmislar ama bana sergiledikleri 2 maclik performansi her mac sergileseler, 3 yilda 3 lig cikarlar serefsizim. ligin ne kadar siktiriboktan takimi varsa kurada bize denk geldi ama keske sirayla ilk 5'teki takimlarla oynasaymisiz dedirttiler. neyse kupa bizim !

    sezon bitti. league two'ya ciktik. kadroda rotation ve back up gorevini ustlenen ve ciktigim bu yeni lige yakismayacak oyuncularin sozlesmesini uzatmadim, gittiler. kiraliklar da geri donduler asil kuluplerine. su an elimde sadece ilk 11 kaldi, yedek kulubesi bos, tribunde oturacak back-up oyuncu yok. bir sekilde hepsini toparlamaliyim, para durumumuz gayet iyi, televizyon geliri olarak 300k verdi adamlar, elimde hayvan gibi cap boslugu var, artik league two'da oldugumuz icin oyuncular da ilgileniyor bizimle, yonetimin istedigini basarmak yetecek sanirim ilk sezon icin. kume dusme yeter dediler kisaca, onu da bu kadro bir kac kiralikla basarir gibi geliyor bana. bir ust lige ciktigimiz her ilk sezonda klasik oldugu uzere mid-table bitiririz, oyle hissediyorum. bakalim neler olucak ?
10 entry daha
hesabın var mı? giriş yap