• hayatı boyunca facebook kullanamayacağına delalet durum. hele bir de bu delikanlıya zamanında çok şeyler çektirdi ise...

    özellikle türk insanını baz alırsak ayrıldığı sevgilisinin bilgisayar odaklı bütün teknolojik meşgalelerini bitirme eylemi içerisine girmektedir. 2000'li yılların ortalarına doğru ayrılınan bir sevgilinin arkasından msn patlatma operasyonu, google'dan yardın alarak bunun nasıl yapılabileceği konusunda alınan ipuçları, indiriler onlarca hack programı. bu girişimler günümüzde kızlarımızın kullandığı facebook hesaplarına uygulanmaktadır. ayrılığın ardından hızını alamayan genç heykır arkadaşlarımız bilgisayarlarını bir asker silahı g3 gibi kullanıp canlı cansız bütün nesnelere nişan alarak kullanmaktadır

    konumuza gelecek olursak, eğer hayatınızın belli bir noktasında mark zuckerberg denen facebook kurucusu ile bir birliktelik yaşayıp ayrılmış iseniz artık hayatınızın geri kalanında facebook kullanma isteğinizi bir kenara bırakınız.

    +olum senin üniversite takılıp daha sonra jack ile okul koridorunda oynaştığını görüp ayrıldığın hatun vardı ya...

    - eee nolmuş ona?

    +şuanda facebook profilinde ilişki durumunu güncellemiş, nişanlı diyor la hem de jack ilen.

    -profil sayfasını yenilesene, f5 yap f5...

    + ahanda sayfa görüntülenemiyor diyor, lan naptın...

    - google'a msn patlatma yazdım ordan bir teknik ile ... (şaka şaka)

    yani elbette mark zuckerberg'in bu tip küçük işler peşinde koşup, egosuna yenik düşecek bir insan olmadığını bilsek de sonuçta bir erkektir ve msn patlatan, face hekleyen insan karizması diye birşey vardır.

    -olum nasıl yaptın?

    - (uzak ufuklara bakıp, gözlerini kısarak) hiç uğraşma kanka ben bile çok zaman kafa yorup öğrendim mesene patlatmayı. mailini ver kızın, akşam bir uğraşayım. şifresinde fazla özel karakter yoksa patlatırız. (bir duman sigara çekme efekti)
5 entry daha
hesabın var mı? giriş yap