877 entry daha
  • allah insanı boş bakkallıkla imtihan etmesin ama ne yalan söyleyeyim 2-3 günlük boş zaman sürecime zevk kattı fifa 13.

    pes'teki adıyla master lig hocası, basketboldaki adıyla kolej takımının karizmatik koçu, futboldaki adıyla da troll teknik direktörlük ünvanımı cm-fm serilerinden sonra ilk kez kullanmaya karar verdim. hedefimiz hollanda, yükümüz portakaldı.

    hangi takımın başına kabus gibi çökeceğimi kararlaştırmak için hollanda ligi eredivise takımlarına şöyle bir göz gezdirdikten sonra içten ve sıcak bir dosta rastladım. enschede kentimizin -google sağolsun- güzide takımı fc twente. kısa vadede hollanda'nın 4. büyüğü olmaktan kurtulup, üç büyüklere kafa tutacak, yenildiğinde bile saygı duyulacak bir takım yaratmaktı amacımız.

    http://www.itusozluk.com/…i-sikim-twente_273914.jpg

    eşin dostun yukarıdaki görüntüden görüleceği üzere ananı sikim twente seviyesinde tanıdığı ettiği takım şahlanacak ulan kükreyecek adeta.

    takım da takım ama, kalede bir muslera olmasa da mihaylov, stoperde ayı boğan douglas, orta sahada yıkılmaz leroy fer, takımın dinamosu jannsen ve kaptan brama, sol kanatta kulübün anahtarını vereceğim chadli, sağ kanatta kocaman umutlarımızın sahibi tadic. forvette burak yılmaz'ın flemenkçesi castaignos ve yaşlı kurt bulykin. sağ bekte emiliyo butregonyo, sol bekte zubizaretta.

    başkanımın -sağolsun az orospu çocuğu değil- twente'de transfer bitmez diyerek çorba parası şeklinde verdiği transfer bütçesi ile sadece sağlam defans oyuncusu, tekmeye kafa sokan ingiliz centilmeni phil jagielka'yı renklerimize bağlayabildik. ronaldo'nun çakmasının çakması castaignos'un efsane hızı, tadic reyizin müthiş ortaları, chadli'nin ince şutları ve tabi ki leroy fer başkanın insanüstü mücadelesi ile ilk yarıyı lider bitirdik. takımdaki oyuncuların değerleri yükselmiş, transfer borsasının gülü, rakı sofralarının mezesi olmuşuz, her gün 10 transfer teklifini reddediyoruz, gençlerbirliği miyiz biz ulan diye. adama ilhan cavcav, süleyman hurma muamelesi yaptıracak illa ki ibne yapay zeka.

    devre arası takımla kızılcahamam kampındayız, venezüella milli takımından gel hocamız ol, hollanda futbol sistemini ülkemizde uygula teklifi geldi. doğal olarak siktir çektim. sonra onlara özenen bolivya milli takım hocalığını ise kibarca reddettim. orospu çocukları bunlar, mafyaya filan bulaşmamak lazım aga. kariyerimde milli takım yönetmeyi düşünmüyorum şeklindeki ince ayarımdan sonra kapıyı bu sefer hollanda milli takımı çaldı. evi arabayı satıp evet'i bastım ilk teklifte. ülkemize hizmet benim için bir gururdur deyip imzayı çaktım. şifo mehmet ile okan buruk'u da yardımcı olarak atadım. artık isviçre maçına hazırdım. asdasda.

    aslında gitgide fatih terim, mustafa denizli, efendime söyleyeyim abdullah avcı'ya yakınsayan milli takım mentalitem de böyle başladı diyebiliriz. artık hollanda milli takımı yoktu, fc twente'nin flemenk oyuncuları + diğer ibneler vardı benim için. sneijder'in hariç tabi bir galatasaraylı olarak aksi ayıp olurdu.

    lan sırf leroy fer'in değeri artsın diye nigel de jong'u mu kesmedim, castaignos uğruna van persie'ye mi forma göstertmedim. heitenga da kimmiş ya hu twente'li douglas varken? bir ara overall'ı 72 olan sol bek yedeğimi milli takıma aldım da sonra eşeğin amına damacanayla su kaçırdığım için national pool'a bile alınması bile hata olan ibneyi aynen geri gönderdim. tabi bunda portekiz maçında kendisinin üzerinden tren gibi geçen nani'nin de etkisi yok değil.

    ligde üzerimize oynanan oyunlar, hain planlar işe yaradı, masa başı oyunlara karşı koyamayıp 3. olduk. biz bu oyunu bozarız ! dediysek de bozamadık ama lig kupasını 29 sene sonra kazandık, artık ibne psvliler dalga geçemeyecek! başkanım da bizi göreve layık görmüş ki önümüzdeki sezon da devam etme kararı aldık. dünya kupasına tüm maçlarını kazanarak katılan hollanda'nın yıldızı leroy fer'i barcelona'ya 40 milyon dolara kitlemiş oldum. milli takım sağolsun sikko jannsen'i bile sattım ulan. rafael van der vaart kusura bakma güzel kardeşim, sorun sende değil bende :(

    fer'i barça'ya okuttuktan sonra, aynı paraya aldığım yakışıklı veloso, atarlı giderli meireles ve alman panzeri sven bender'li orta saha artık rakiplerine korku salıyor. kaleci stekelenburg, "milli takımdan hocamdır, onunla çalışmak şereftir" deyip ajax yerine benim twente'yi tercih etti. sol beke de yerleştirdim zencinin birisini, kovdum 72 overall'lı puşt sol beki de. bir daha nah alırım seni milli takıma.

    uefa kupasında hedefimiz şampiyonluk, "twente ile kimse başa çıkamaz, mençistır ibnesine kolla kendini" modundayız, rising sun over europe twente pankartı tribünlerde dalgalanıyor. bu takım bu sene sike sike şampiyon olacak. saat kaç? 20:45 çektireceğim. ağır gaza geldim sanırım. ben bu saatten sonra ders almam ders veririm. bıyığını sikerim senin ajax teknik direktörü frank de boer. hollanda'da hız sınırı açılmış ama ajax yakalanamamış bile amına koyayım. yazık.
144 entry daha
hesabın var mı? giriş yap