75 entry daha
  • mumkun olmayan yollardir. ne yaparsaniz yapin arkanizda iz kalacaktir. cinayeti baskasina isletseniz dahi cinayetin arkasinda hep iziniz kalacaktir. cunku isleyen iz birakacak yakalanacak ve size ulasilacaktir. peki amac yakalanmamaksa ona odaklanmak en guzeli. bu noktada bence tam tersi iz birakilmalidir. yani cinayet masasini baska seylere yonlendirecek izler. yukaridaki entry de yazilmis zaten oldurdugunuz kisiyle bi baginiz varsa mutlaka supheli listesine alinirsiniz. o kedenle iyi bi plana ve bu islerde gercekten iyi olmaniza ihtiyac var. yazmayim diyordum ama en basitinden oldurdugunuz kisiden uzun boyluysaniz ve cinayeti bicakla bogazini keserek gerceklestirecekseniz tavsiyem oldureceginiz kisinin kafasini arkaya dogru iyice cekip bicagin keskin yuzinu yukari dogru degil asaga dogru vurmalisiniz. boylece kan da yukari degil asagi dogru fiskirir ve supheliler arasinda ilk once kurbanin boyindan kucik kisilerin uzerine yogunlasilir. diyelim ki bunu akil edemediniz olay aniden gelisti bu durumda salak gibi duvara fiskiran kanlari silmeyin temizlediginiz an isiniz biter hem zaman kaybi hem de kil tuy gibi seyler birakirsiniz arkanizda yapilacak en iyi sey kani temizlemeden dagitmaktir yukari asagi esit yoginlukta yayabildiginiz kadar yayin. boylece boyunuz hakkinda tek ip ucu vucuttaki yara olacaktir. biraz profsaniz bi kac hamleyle sonradan duzeltirsiniz.

    eve gizlice girdiyseniz ayakkabinizin altina ters yonde bi ayakkabi alti yerlestirirseniz olay yeri ekipleri ilk once nerden nereye gittiginizi anlama konusinda baya cuvallar. zaman da kisitliysa ise yarar. sizin kactiginiz yonu onlar geldiginiz yon olarak algilar. onlar sizi tam ters istikamette ararken siz kacarsiniz.

    neyse daha fazlasini yazmicam. bunlar ufak tuyolar. ama bu dediklerim tek basina bi ise yaramaz sadece ufak parcalar. kusursiz cinayet yok tabiki ama yakalanilmayan cinayet olabiliyor.

    not: bu entry eglence amacli yazildi. yukarida yazilanlari yaparsaniz samimi olarak soyluyorum keklik gibi avlanirsiniz. benim gibi salak bi adamin verdigi akilla cinayet filan islemeyin.
45 entry daha
hesabın var mı? giriş yap