1 entry daha
  • türkçe dizilime sahip mekanik klavye arıyorsanız şu anda tek seçeneğiniz gibidir.
    bence tek sorunu tuşlarının küçük olması, benim gibi küçük elli bir adam için bile küçük yani, hakikaten küçük, alışmak biraz zaman alabiliyor.
    bunun dışında yazılımı cayır cayır çalışıyor, makrolar falan hiç sorun çıkarmadan istediğiniz gibi ayarlanıyor, sıkıntı yok. aynı şekilde aydınlatması beyaz renkli olsa ve diğer klavyelerdeki gibi "seksi" görünmese de, sıkıntı yaratmadan çalışıyor, gece gündüz en düşük aydınlatmada kullanıyorum, gözünüzü falan almadan yapması gereken işi yapıyor. süpürgeyle tuşu çektim, sonra süpürgeden çıkarıp yerine taktım, hiç sorun olmadı, bu fiyatlara biraz daha mekanik ve metalik bir his bekleseniz de, genel olarak malzeme kalitesinde pek sorun yok.
    herkesin kabul edeceği gibi, multimedya tuşları ve kullanımları çok rahat, bu konuda diğer klavyelerden kesinlikle daha iyi.
    klavye sesi biraz daha düşük ve tuşlar biraz daha yumuşak cherry brown tuşlar dolayısıyla bekleneceği gibi. yine de, bunun mekanik bir klavye olduğunu unutmayın, gece sessiz ortamda yazarsanız gayet duyulabilir ses çıkıyor.
    açıkçası ben hardcore bir oyuncu değilim, ama rahat yazmak için mekanik bir klavyeye ihtiyacım vardı, bu klavye de bunu gayet iyi sağlıyor.
12 entry daha
hesabın var mı? giriş yap