42 entry daha
  • 1 gecelik oyun deneyiminden sonra, hareket kabiliyeti kısıtlaması haricinde, beklentilerimi karşılamış oyundur. eğer iyi bir thief severseniz, zaten büyük ihtimalle master level'da başlamışsınızdır ve ghost olarak oynamaya çalışıyorsunuzdur. görüşlerim şöyle:

    - zıplayamamak, daha doğrusu yalnızca size izin verilen yerlerde zıplayabilmek çok ama çok büyük bir eksi. yerde cam kırığı var, üzerinden atlayamıyorum. tuzak var, ı ıh atlayamazsın..."abi belime geliyor şu duvar ordan atlasam?", olmaz güzelim...olmamış.

    - stealth genel olarak başarılı kanımca.

    - alternatif yolların sayısı da tatmin edici geldi bana. 3-4 farklı şekilde gidebiliyorsunuz genelde, ama sanırım biraz konsol etkisi olduğundan her şey o kadar gözünüze sokuluyor ki, çok çabuk fark ediyorsunuz bunları...gizem kısmı biraz eksik.

    - oyunun daha oynanabilir olması için, şehir haritasının ciddi şekilde elden geçmesi lazım. bahsettiğimiz adam garrett, şehri avcunun içi gibi biliyor olması gerek. şehirde bir kere nereye gittiğinize dair hiçbir fikriniz olmuyor, sadece cursor'ı takip ediyoruz. o da çoğu zaman yanıltıcı oluyor, çünkü gitmeniz gereken yerin girişi bir arka sokaktaki evin camından dolaşarak olabiliyor. ama siz o sokağı göremiyorsunuz haritada. en azından districtleri ayırsalarmış iyiymiş. beni baya deli etti, 5-6 saatlik oyun sonrasında bile "lan nerdeyim ben?" diyorum hala.

    daha oynadıkça bunu güncellerim heralde.

    ps: "bank heist" 20 dk'da ghost olarak bitti ya lan....vay anasını, biraz basit demiş miydim?
45 entry daha
hesabın var mı? giriş yap